Saját tapasztalat arról, hogy az anyós szülés után 2 hétig hozzátok költözött?
31
Attól, hogy neked személy szerint nem anyósodra van szükséged, én sem értem, hogy miért kellett lepontozni a 29. hozzászóló válaszát azért, mert ő örül a segítségnek az első pár hétben.
(Mondjuk már megszoktam, hogy van, aki teljesen szubjektív kérdéseknél sem érzi a különbséget aközött, hogy a kérdés szempontjából hasznos-e a válasz és aközött, hogy neki személy szerint tetszik-e, vagy egyetért-e vele.)
33as vagyok
* anyukám is segítene nyílvánvalóan
Sértődjön csak meg, kit érdekel. Az első hetekben kialakuló kötődéshez nyugodt anya kell. Én császár után iker babákkal, nulla segítséggel is megmondtam mindenkinek, hogy 6 hétig látogatóba se jöhet senki, amíg be nem áll egy szoptatási rend, napirend stb.
Mindenki megértő volt, csak az idióta anyósom sértődött meg, de ő amúgy is elmebeteg (5 éve ki is zártam végleg az életünkből).
Erős vagy, menni fog egyedül is, minden jót kívánok! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!