Farontó bogár költözött az ablakkeretbe. Jelenthet megoldást az ablakcsere fáról műanyagra? Van hasonló tapasztalatotok?
Az említett tárgyak minden oldalról zártak, vakolattal és festékkel, tehát nem fér hozzájuk. Az ablakba is úgy tudott belemenni, hogy valahol hiányzik kívülről a vakolat, vagy rés van mellette.
A műanyagot pedig abszolút nem eszi.
A farontó bogárnak a lárvája rágcsál, az meg nem tud repülni.
5
Na idefigyelj, ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor szerintem állítsd le magad, rendben? Az volt a kérdés, ha elolvastad volna végig te analfabéták gyöngye, hogyha kicseréljük az ablakot, beleköltözhet-e más bútorba a bogár, ugyanis ez repül, biztos vagyok benne. Egyébként mindenki magából indul ki, de ha mondhatok valamit: az agyrágó bogár nem az én fejemben van.
Ez lehet egy olcsóbb megoldás.
A kifejlett bogár repül, de nem rág, csak petézik. A lárva, ami a rágást végzi, az nem repül. Ilyesmi kukacra gondolj:
Hát nem tudom, ez perceg és éjszakánként ki is repül és nekikoppan ennek-annak. Ilyen hangot ad:
Már kétszer írtam, hogy ami perceg, az egy szárnyatlan kukacféleség, nem tud repülni.
Ami repül, a felnőtt, kikelt rovar, az pedig nem rágcsál. Valami más rovar lehet, vagy a padlásról hallasz valami zajt, bármi. Nálam is volt ilyen percegés tavaly vagy két hónapig, szétpakoltam a fél lakást, nem találtam semmit, aztán két rájöttem, hogy a felújítás óta a fal mellett lelóg egy elvágott koaxkábel a tető aljából, és ahogy a szél mozgatja, a szigetelésen csúszkálva adja azt a hangot, de teljesen úgy hangzott, mintha bent a lakásban percegett volna valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!