Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Farontó bogár költözött az...

Farontó bogár költözött az ablakkeretbe. Jelenthet megoldást az ablakcsere fáról műanyagra? Van hasonló tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

#fa #ablak #csere #műanyag #szú #farontóbogár
2022. júl. 26. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Farontó bogár ellen 100%-os megoldás a műanyag ablak.
2022. júl. 26. 16:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkoris, ha a faablakban már benne van? Úgyértem, nem fog a csere alatt kirepülni és mondjuk beköltözni az ágyba, ajtóba, vagy az ablakpárkányon lévő fa deszkába?
2022. júl. 26. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az említett tárgyak minden oldalról zártak, vakolattal és festékkel, tehát nem fér hozzájuk. Az ablakba is úgy tudott belemenni, hogy valahol hiányzik kívülről a vakolat, vagy rés van mellette.

A műanyagot pedig abszolút nem eszi.

A farontó bogárnak a lárvája rágcsál, az meg nem tud repülni.

2022. júl. 27. 05:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát ez tud és biztos hogy az mert amikor koppan, nem rág az ablakban. Vagy akkor mi lehet ez?
2022. júl. 27. 08:12
 5/10 Cater válasza:
0%
Fa-rontó-bogár ! Èrted amitől beszélsz??? Nem rág meg műanyagot, üveget, vasat stb.. Viszont ha az agyrágó bogár beleköltözik a hazadba az már veszélyes rád is.
2022. júl. 31. 06:52
 6/10 A kérdező kommentje:

5

Na idefigyelj, ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor szerintem állítsd le magad, rendben? Az volt a kérdés, ha elolvastad volna végig te analfabéták gyöngye, hogyha kicseréljük az ablakot, beleköltözhet-e más bútorba a bogár, ugyanis ez repül, biztos vagyok benne. Egyébként mindenki magából indul ki, de ha mondhatok valamit: az agyrágó bogár nem az én fejemben van.

2022. júl. 31. 08:17
 7/10 anonim válasza:

Ez lehet egy olcsóbb megoldás.

https://www.youtube.com/watch?v=LmfCtYaci1M

2022. júl. 31. 11:49
 8/10 anonim ***** válasza:

A kifejlett bogár repül, de nem rág, csak petézik. A lárva, ami a rágást végzi, az nem repül. Ilyesmi kukacra gondolj:

[link]

2022. aug. 1. 07:55
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, ez perceg és éjszakánként ki is repül és nekikoppan ennek-annak. Ilyen hangot ad:

https://www.youtube.com/watch?v=-0urUeRkDgk

2022. aug. 1. 08:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Már kétszer írtam, hogy ami perceg, az egy szárnyatlan kukacféleség, nem tud repülni.

Ami repül, a felnőtt, kikelt rovar, az pedig nem rágcsál. Valami más rovar lehet, vagy a padlásról hallasz valami zajt, bármi. Nálam is volt ilyen percegés tavaly vagy két hónapig, szétpakoltam a fél lakást, nem találtam semmit, aztán két rájöttem, hogy a felújítás óta a fal mellett lelóg egy elvágott koaxkábel a tető aljából, és ahogy a szél mozgatja, a szigetelésen csúszkálva adja azt a hangot, de teljesen úgy hangzott, mintha bent a lakásban percegett volna valami.

2022. aug. 1. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!