Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fociőrült apósnak azt mondom...

Fociőrült apósnak azt mondom én is szeretem a focit?

Figyelt kérdés

Apósom 1 témáról tud beszélni, az a foci. Meg van őrülve érte. Minden meccset megnéz. Főleg a magyar válogatottakat szereti (felnőtt, minden U kategória, női) ami érthető, jó dolog tőle, hogy nem valami külföldi klubbért van oda. Én sose néztem focit. Most pár éve miatta elkezdtem nézni vele. Ha ott vagyunk náluk, legalább nem kínos csend van mint elötte. Örömmel meséli az eredményeket nekem, elemez, ilyesmi. Én meg örömmel nézem vele a meccseket, meg itthon is ránézek azért hogy tudjam mi volt, tudjak véleményt mondani.

A bajom azzal van, hogy apósom most elkezdte azt hinni, hogy annyira szeretem mint ő. Születésnapomra most focis sálat kaptam, meg egy ígéretet, hogy együtt megyünk majd meccsre és ő állja. Anyósom mondja, hogy mennyire ki van virulva a férje, hogy van akivel el fog tudni menni meccsre, mert 20 évig nem volt és tv-ben nézhette csak.

Én annyira nem örülök, mert nem vágyom se stadionba, se koncertre, nem szeretem a tömeget. Úgy érzem a kis lódításból óriási hazugság lett, ami már kihat majd a mindennapokra is. Mennyire hibáztam? Ha most megmondamám az igazat, hogy engem hidegen hagy a foci, akkor örök harag lenne. Menjek inkább vele a meccsre hagy örüljön, legyen egy jó napja? Végülis nincs bajom a meccsel, elnézem ha úgy van.

2023. nov. 20. 09:11
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Azért mentem bele, mert elötte mindig kínos csend volt. Mást témáról ő nem beszél, még az időjárásról se! Csak hallgat. Így rákérzedtem a focira és annak kapcsán alakult ki a jó viszony. Másik vejével kb szóba se áll mert utálja a focit, mindennek elmondja, töketlennek, irodakukacnak, életképtelennek. “Milyen férfi aki utálja a focit és a sört. Azért remélem a nőket még szereted és nem váltasz manuszokra. Mert nálad már csak az van hátra” Ilyeneket mond neki családi ebédeken.
2023. nov. 20. 13:16
 22/28 anonim ***** válasza:
97%
Oké, tehát becsicskultál egy ilyen tahónak, hogy "ne legyen kínos csend". Hát edd meg, amit főztél. Sógor legalább önazonos marad es otthon együtt röhöghetnek apóson a feleségével.
2023. nov. 20. 13:23
 23/28 anonim ***** válasza:
85%

A párodat szereted? Ő viszontszeret? Ha bármelyikre a kettő közül NEM-mel válaszolsz, azonnal menekülj, fejvesztve menekülj ebből a kapcsolatból.

Ha csak apóssal van a baj, akkor pedig én igyekeznék a kötelezően elvárt lehető legminimálisabbra szorítani a vele való érintkezést, interakciót.

Amúgy a sörökben is el lehet mélyedni. Kérdezd meg, hogy milyen sört szeret, világos/barna, a nagy sörös nemzetek (német, cseh, angol, ír)közül melyik nemzet söreit ismeri/szereti? Barna vagy világos? Alsóerjesztésű vagy felsőerjesztésű? IPA/APA?

Szóval lehet erről is beszélgetni úgy, hogy nem kell padló alá innunk magunkat

2023. nov. 20. 13:32
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha tényleg fociőrült, akkor provokáld ki, hogy kérdezzen tőled valamit, amit csak fociőrültek, labdarúgás fanatikusak tudhatnak konkrétan fejből.

Mondj rá egy ordas nagy hülyeséget akkor is, ha véletlenül épp tudod a helyes választ.

Ebből rá fog jönni, hogy lövésed nincs, és ha ezt 3-4x elcsinálod, le fog írni a témában, hogy ez hülye, ennek lövése nincs hozzá. Velem se lehet agysebészetről vagy atomfizikáról beszélni, de még a genetikához és az űrkutatáshoz is hülye vagyok, szóval ha valaki ilyesmi magasröptű témáról akar velem behatóan beszélgetni, az pikk-pakk "leveheti", azaz rájöhet magától, hogy nem én vagyok a neki való ideális beszélgetőalany.

2023. nov. 20. 13:49
 25/28 anonim ***** válasza:
51%

11-es, azért, mert valaki ŐSZINTE, nem bólogat minden szarra, nem jelenti azt, hogy tiszteletlen és egoista bunkó.

Bocs. De úgy tűnik, neked sincs fogalmad a kettő közötti különbségről, csak mondod a hülyeségedet.

Feleennyi családi probléma nem volna, ha a másik ŐSZINTÉN merné elmondani a baját xy-nek - én MEREM, az meg már nem az én bajom, hogy xy megsértődik. Az ő szegénységi bizonyítványa.

2023. nov. 21. 11:14
 26/28 anonim ***** válasza:
90%

De persze aki ezen az oldalon merészeli azt javasolni, hogy a kérdező álljon már kimagáért, lepontozzák a picsbe, meg utána jönnek a 11-hez hasonló értetlenek, akik beleállnak, hogy jaj mekkora egoista bnkóságot tanácsolunk.

Akkor lehet szenvedni éveken, évtizedeken át, nyelni, aztán majd egy nagy anyázás során ráömleszteni a másikra a felgyűlt feszkót. Ez jobb, tényleg.

2023. nov. 21. 11:16
 27/28 anonim ***** válasza:
73%

25/26: Én szó szerint csak általánosságban mondtam, hogy egoistáknak kevésbé jelent problémát utólag bunkónak lenni, ha már behintáztatták az öreget.

Az hogy magadra vetted, 2 dolgot jelenthet:

1. Vagy nem tudod az anyanyelvedet értelmezni, vagyis te vagy értetlen, de annyira, hogy azt sem érted amit magad mondasz, ezért mindenki más hülye aki nem érti a zagyvaságaidat.

2. Vagy tényleg egoista vagy, ezért felháborodsz, ha ez valakinek leeseik. Tudod, vaan a mondás, "akinek nem inge...". :)

2023. nov. 21. 14:04
 28/28 anonim ***** válasza:
56%
*van
2023. nov. 21. 14:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!