Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fociőrült apósnak azt mondom...

Fociőrült apósnak azt mondom én is szeretem a focit?

Figyelt kérdés

Apósom 1 témáról tud beszélni, az a foci. Meg van őrülve érte. Minden meccset megnéz. Főleg a magyar válogatottakat szereti (felnőtt, minden U kategória, női) ami érthető, jó dolog tőle, hogy nem valami külföldi klubbért van oda. Én sose néztem focit. Most pár éve miatta elkezdtem nézni vele. Ha ott vagyunk náluk, legalább nem kínos csend van mint elötte. Örömmel meséli az eredményeket nekem, elemez, ilyesmi. Én meg örömmel nézem vele a meccseket, meg itthon is ránézek azért hogy tudjam mi volt, tudjak véleményt mondani.

A bajom azzal van, hogy apósom most elkezdte azt hinni, hogy annyira szeretem mint ő. Születésnapomra most focis sálat kaptam, meg egy ígéretet, hogy együtt megyünk majd meccsre és ő állja. Anyósom mondja, hogy mennyire ki van virulva a férje, hogy van akivel el fog tudni menni meccsre, mert 20 évig nem volt és tv-ben nézhette csak.

Én annyira nem örülök, mert nem vágyom se stadionba, se koncertre, nem szeretem a tömeget. Úgy érzem a kis lódításból óriási hazugság lett, ami már kihat majd a mindennapokra is. Mennyire hibáztam? Ha most megmondamám az igazat, hogy engem hidegen hagy a foci, akkor örök harag lenne. Menjek inkább vele a meccsre hagy örüljön, legyen egy jó napja? Végülis nincs bajom a meccsel, elnézem ha úgy van.

2023. nov. 20. 09:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
59%

"Nem akarsz menni, nem érdekel a foci, megmondod kerek-perec. Ennyire nehéz???"

Ennyire, ha az ember valakit tisztel, elnyeri a bizalmát, amit aztán már nem akar elveszteni.

Nyilván mindekin átgázló egoista embereknek nem jelent ekkora problémát.

2023. nov. 20. 10:47
 12/28 anonim ***** válasza:
88%

Jó bamba vagy férfi létedre, hogy ebbe így belefolytál.

Mondd meg, hogy TV-ben meg megnézed, de meccsre nem mégy és kész, vagy ha már ennyire nyámnyila vagy kamuzz be melót vagy ilyesmi.

Amúgy a nőd mit szól ehhez? Mi ez a patriarchia?

Após is jó nagybugris, hogy ilyen erőszakos.

Mondjuk az összes fociimádó jó nagy proli, egyéb témájuk sincs.

Az én apám is ilyen, de a férjem elég tökös volt hogy közölje, ő nem érdeklődik a foci iránt és fogalma sincs az egészről.

A technika sportokhoz meg apám hülye.

2023. nov. 20. 10:47
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
Sok ember van, aki szereti a focit, de ki nem menne egy meccsre se, itt vagyok mondjuk én. A fene se üldögél a sok ordibáló hülye között, jobb itt a fotelben a tv-n nézni, kommentárral, sörözhetek, kimehetek a budira, nem maradok le semmiről, visszajátszás stb. Kb. ezt mondd el neki.
2023. nov. 20. 10:58
 14/28 anonim ***** válasza:
19%

"Mondd meg, hogy TV-ben meg megnézed, de meccsre nem mégy és kész, vagy ha már ennyire nyámnyila vagy kamuzz be melót vagy ilyesmi."

Az aztán jó lesz, ha megveszi az após a jegyeket, majd valami kamumelóval kibújik.

"Após is jó nagybugris, hogy ilyen erőszakos."

Nem vann nagy intelligenciára ismeretlent pár mondantos sztoriből megítélni.

"Mondjuk az összes fociimádó jó nagy proli, egyéb témájuk sincs."

Focigyűlölőként sem értek egyet. Pont a prolik/prolinák tesznek ilyen sommás megdönthetetlen kijelentéseket.

"Az én apám is ilyen, de a férjem elég tökös volt hogy közölje, ő nem érdeklődik a foci iránt és fogalma sincs az egészről."

Ha tökös lett volna, nem ilyen nőt választ.

"A technika sportokhoz meg apám hülye."

Te meg láthatóan ahhoz is, hogy melléknevet képezz.

2023. nov. 20. 10:59
 15/28 anonim ***** válasza:
46%

14/14:):):)

Kérdezõ te aztán jól elintézted a dolgokat.Kinek akartál ezzel megfelelni, hogy belementél a foci ügybe?Talán az após nem fogadott volna el,ha nem szereted a focit?

Ideje tisztáznod a dolgokat, ha az apósnak megfelelõ vagy a foci szeretet nélkül, akkor nem lesz probléma.A feleséged mit szól mindehhez?

2023. nov. 20. 11:21
 16/28 anonim ***** válasza:
Simán megmondhatod neki, hogy téged annyira nem érdekel, ez a elgtisztább és leginkább őszinte verzió.
2023. nov. 20. 12:09
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Kamu kérdés ...

Képbe vagy a focival, csak nem szereted ...

2023. nov. 20. 12:40
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Én a 13-as válaszból indulnék ki:

ha após beváltja az ígéretét, és tényleg elcibál egy meccsre, akkor elmész vele, kihangsúlyozva, hogy még sosem voltál kinn élőben meccsen, kicsit tartasz tőle, hogy milyen lesz.

Aztán meglátod, milyen, ha tényleg nem jön be (főleg ha valami konkrét negatívum is ér, mondjuk beszól valaki vagy tényleg elviselhetetlen hangzavar lesz), akkor egyből utána becsületesen megmondod, hogy egynek jó volt, de ez és ez nem tetszett, úgyhogy köszönöd, de te maradsz a tévénél.

2023. nov. 20. 12:50
 19/28 anonim ***** válasza:

16/17: Attól, hogy bele tudtál kötni az (egyértelműen) elgépelésbe, még te maradsz alul mélyen, amennyi szamárságot és rosszindulatot öszehordtál látatlanban egy idegenről.

Nyilván a mondanivalóban nem találtál kivetnivalót, ezért most füstölögsz magadban. Tudod, az intelligencia hiányával nő az egó. Ezért egyébként nem neheztelek rád, ahogy a szomszéd kutyára sem, aki megugat, ha elmegyek a kapu előtt (bár neki jó eséllyel több van odafönt).:)

Egyébként ez egy anonim oldal, nem kell aláírnod "Kis suttyó proli"-ként, hisz az eddigi hozzászólásaidból is lejött.

A mostani személyeskedéseddel pedig csak még jobban alátámasztod ezt.

Üdv.:

A Bunkó aki tehet a butaságodról

2023. nov. 20. 12:58
 20/28 anonim ***** válasza:
Egyébként külön vicces, hogy nem a "Nem vann nagy intelligenciára", ami egyébként "vall" akart volna lenni, de szerinted ez így rendben is volt. 😂
2023. nov. 20. 13:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!