Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogos-e párom haragja anyukámra?

Jogos-e párom haragja anyukámra?

Figyelt kérdés

Tegyetek ti igazságot mint kívülálló!

7 évig ismerkedtünk. Anyukám ez idő alatt 2x látta,mamám egyetlen egyszer sem,apukám már nincs ha valaki őt is kérdezné.

Párom gyakran emlitett szívesen feljönne hozzánk (én anyukámmal laktam) hogy megismerje anyukám de ezek a feljövetelek mindig tolódtak csak...elmaradtak...

Őszinte leszek,énis hibásnak érzem magam fiatal voltam és komolytalan akkor a kapcsolatra sem tekintettem 100% ig komolyan még élvezni akartam a fiatal életet

Aztán egy nap váratlanul beköszöntött egy gyermek az életünkbe. Elsőre nagyon megijedtem a feladattól,hogy esetleg nem leszek még megfelelő mint apa de hamar rájöttem menni fog ez nekem!

Nem éltünk együtt így párom kismamaként egyedül volt a lakásába én pedig anyukámmal.

Amikor megszületett a gyerekünk és hazajöttek a korházból en akkor költöztem oda,így lettünk egy család.

A bajok ez után jöttek.

Párom elkezdte zavarni hogy szüleim(anya és mama) folyton (kb heti 1x) találkozni akartak velünk,a gyerekre voltak kíváncsiak.

Ahogy telt az idő egyre inkább mérgesedett el a helyzet.

Mindig emiatt vesztünk össze.

Párom látni és hallalni se akar szüleimről. Próbálnak felé nyitni de párom azt mondja nem tudja es nemis akarja ezt nekik megbocsajtani.

Azt szokta mondani hogy 7 évig nem voltak képesek keresni őt ,es most hirtelen hogy lett gyerek érdekes modon megtalaljak a lehetőseget hogyan is lehetne találkozni.

Volt már a válassz köztük es köztem is de a helyzet valtozatlan. Párom megbocsájtani vagy esetleg nyitni feléjük nem akar.

Többször kijelentette soha se fog nekik megbocsájtani és mostmár látni sem akarja őket!

Mit tehetnék?

2023. okt. 19. 19:44
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
81%
Fú, vannak itt bajok. Nekem az jön le, hogy te csak dugópajtonak tartottad a csajt, azért nem is igen akartad otthon bemutatni, de a csaj meg többet képzelt bele. Mikor felcsinálódott a csaj és megellett, akkor jöttél rá te is meg anyukád is, hogy felelősséget kell vállalni a poronty miatt.
2023. okt. 20. 18:18
 42/47 anonim ***** válasza:
78%

Akik lepontozzák a csaj jogos haragját... Ti kerülgetnétek az ökör idegen családját naponta, vagy hetente, csak mert egy hímivarsejttel hozzájárult a babához?

Gondolom nem..

2023. okt. 20. 19:04
 43/47 anonim ***** válasza:
43%
Itt MINDEN szereplő hibás. Elsősorban a fiú, aki nem vette komolyan sem a lányt, sem a kapcsolatot. Másodsorban a lány, aki hagyta, hogy így bánjanak vele, nem volt benne annyi méltóság, hogy ezt a méltatlan kapcsolatot kikérje magának, sőt, még egy gyereket is odapottyantott ennek a pasasnak. Mit gondolt, hogy ezek után milyen apa lesz belőle? Eleve hagyta, hogy hét évig húzzák az agyát, ebből egy év is bőven elég, a második évtől bőven sáros a csaj is. A fiú anyja és a nagymama legfeljebb a terhesség megtudásától, hiszen addig nem tudni, mit és mennyit tudtak az egész kapcsolatról. Szóval az anyós felé nem jogos a csajt haragja. A pasi felé az lenne, de ugye ki milyen virágot szed, olyant szagol.
2023. okt. 20. 20:29
 44/47 anonim ***** válasza:
65%
Pedig jogos az anyós felé is a haragja! Le van írva hogy alapból csak a kisgyerek érdekli. Gondolhatod, hogy akkor osztja is az észt a kis menyusnak :D
2023. okt. 20. 20:40
 45/47 anonim ***** válasza:
60%

Én nagyon elbeszélgetnék a szüleimmel, hogy hogyan lehettek ennyire mérhetetlenül érzéketlen parasztok, hogy a saját gyermekük szerelmét nem képesek megismerni. Nem csak a pároddal szemben, veled szemben is felfoghataltan nagy tiszteletlenség, tajparasztság volt ez.

Most, hogy unoka van is csak az önzőség hajtja őket. Amint hozzászoknak ehhez, ez is el fog múlni.. Meg lásd.., pár év és a baba sem lesz nagy szám, vagy ha az marad, biztosíthatlak, hogy valójában nem azért lesz, hogy a gyermekednek jó legyen, hanem hogy saját maguknak.

Eléggé undorító... Undorodom a szüleidtől. Gusztustalan emberek.

Nekem volt nem 1, nem 2 hasonló beszélgetésem a családban, persze nem ennyire hányadék viselkedések miatt. Simán meg lehet beszélni, és még a butus nagypapa is felfoghatja, hogy basszus ezt benéztem, mekkora görcs voltam. A beszélgetés után ha törekednek arra, hogy a párodat ember számba vegyék, és őszinte igazi kapcsolatot akarnak mindhármatokkal, meglásd a párod is megenyhül a hónapok alatt, látva, hogy akikre haragudott emberek, már nincsenek, mert már benőtt a fejük lágya. Ha ez nem történik meg, akkor nincs mit tenni, meg kell nekik mondani, hogy egy családi egységbe jönnek be, és ha csak a gyerekre kíváncsiak, akkor oldják meg ők, hogy akkor jöjjenek, amikor pont úgy alakul, hogy pároddal nem találkoznak. Ha meg nincs igazán ilyen helyzet, akkor szívás. Legközelebb ne akkor kezdj önismeretbe, amikor már unokád van, hanem 30-40 évvel korábban, amikor kamaszként megjön az eszed.

2023. okt. 20. 20:49
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, azért ne felejtsük el, hogy a kérdező sem mutatta be a párját 7 éven keresztül könyörgöm. Ő éppen olyan hibás (ha nem jobban), mint a szülők, akiket éveken keresztül nem érdekelt a gyerekük párja. Ebben a sztoriban tényleg mindenki hibás, bár a nő csak abban, hogy nem hagyta ott a kérdezőt a pitsába már évekkel ezelőtt.
2023. okt. 27. 11:52
 47/47 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy sokan írták te vagy a hibás!

Oké 7évig jártál egy csajjal és mivel nem vetted komolyan haza se vitted...

Utána jött a gyerek ami mégis egy kapocs hogy már azért család vagytok!

A lánynak téged kéne hibáztatni nem anyádékra haragudni, mert te nem vitted haza...

A lány is buta mert mást hibáztat! De te még butább vagy!

2023. okt. 29. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!