Jogos-e párom haragja anyukámra?
Tegyetek ti igazságot mint kívülálló!
7 évig ismerkedtünk. Anyukám ez idő alatt 2x látta,mamám egyetlen egyszer sem,apukám már nincs ha valaki őt is kérdezné.
Párom gyakran emlitett szívesen feljönne hozzánk (én anyukámmal laktam) hogy megismerje anyukám de ezek a feljövetelek mindig tolódtak csak...elmaradtak...
Őszinte leszek,énis hibásnak érzem magam fiatal voltam és komolytalan akkor a kapcsolatra sem tekintettem 100% ig komolyan még élvezni akartam a fiatal életet
Aztán egy nap váratlanul beköszöntött egy gyermek az életünkbe. Elsőre nagyon megijedtem a feladattól,hogy esetleg nem leszek még megfelelő mint apa de hamar rájöttem menni fog ez nekem!
Nem éltünk együtt így párom kismamaként egyedül volt a lakásába én pedig anyukámmal.
Amikor megszületett a gyerekünk és hazajöttek a korházból en akkor költöztem oda,így lettünk egy család.
A bajok ez után jöttek.
Párom elkezdte zavarni hogy szüleim(anya és mama) folyton (kb heti 1x) találkozni akartak velünk,a gyerekre voltak kíváncsiak.
Ahogy telt az idő egyre inkább mérgesedett el a helyzet.
Mindig emiatt vesztünk össze.
Párom látni és hallalni se akar szüleimről. Próbálnak felé nyitni de párom azt mondja nem tudja es nemis akarja ezt nekik megbocsajtani.
Azt szokta mondani hogy 7 évig nem voltak képesek keresni őt ,es most hirtelen hogy lett gyerek érdekes modon megtalaljak a lehetőseget hogyan is lehetne találkozni.
Volt már a válassz köztük es köztem is de a helyzet valtozatlan. Párom megbocsájtani vagy esetleg nyitni feléjük nem akar.
Többször kijelentette soha se fog nekik megbocsájtani és mostmár látni sem akarja őket!
Mit tehetnék?
Kerdezo! En ezt nem ertem! 7 evig ismerkedni? De hogy? Mi tartott ennyi ideig? Illetve, mit lehet alatta erteni?
Amugy a baratnodet meg lehet erteni, ha eddig nem voltak ra kivancsiak, most a gyerek miatt... Hat...
2.
Mint irtam fiatal voltam 21 éves. Jól ereztem magam párommal de nem vettem komolyan a kapcsolatot úgy áltam hozza hogy majd ahogy alalul a későbbiekbe. Ettől függetlenül szerettem akkoris,jó volt a társasága is . De komoly dolgok mint pl eljegyzés,esküvő GYEREK megse fordultak még a fejembe.
Eljártunk moziba,éttermekbe,programoztunk,tényleg mint a fiatalok élveztük a fiatal életet és szinte felse tűnt hogy közbe eltelt 7 év..
Pont ezt szeretném énis,a békességet,beismertem már többször is ,hogy igen sajnos énis hibás voltam
De párom véleménye valahogy úgytűnik változtathatatlan
Oke, fiatal voltál, 21 éves. De meddig...hét évig 21 éves voltál?
Gyenge kifogásaid vannak. Én a párod helyébe már akkor kivágtalak volna, amikor terhesen egyedül hagytad és az anyáddal laktál...
Kérdésre válaszolva, jogos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!