Jogos-e párom haragja anyukámra?
Tegyetek ti igazságot mint kívülálló!
7 évig ismerkedtünk. Anyukám ez idő alatt 2x látta,mamám egyetlen egyszer sem,apukám már nincs ha valaki őt is kérdezné.
Párom gyakran emlitett szívesen feljönne hozzánk (én anyukámmal laktam) hogy megismerje anyukám de ezek a feljövetelek mindig tolódtak csak...elmaradtak...
Őszinte leszek,énis hibásnak érzem magam fiatal voltam és komolytalan akkor a kapcsolatra sem tekintettem 100% ig komolyan még élvezni akartam a fiatal életet
Aztán egy nap váratlanul beköszöntött egy gyermek az életünkbe. Elsőre nagyon megijedtem a feladattól,hogy esetleg nem leszek még megfelelő mint apa de hamar rájöttem menni fog ez nekem!
Nem éltünk együtt így párom kismamaként egyedül volt a lakásába én pedig anyukámmal.
Amikor megszületett a gyerekünk és hazajöttek a korházból en akkor költöztem oda,így lettünk egy család.
A bajok ez után jöttek.
Párom elkezdte zavarni hogy szüleim(anya és mama) folyton (kb heti 1x) találkozni akartak velünk,a gyerekre voltak kíváncsiak.
Ahogy telt az idő egyre inkább mérgesedett el a helyzet.
Mindig emiatt vesztünk össze.
Párom látni és hallalni se akar szüleimről. Próbálnak felé nyitni de párom azt mondja nem tudja es nemis akarja ezt nekik megbocsajtani.
Azt szokta mondani hogy 7 évig nem voltak képesek keresni őt ,es most hirtelen hogy lett gyerek érdekes modon megtalaljak a lehetőseget hogyan is lehetne találkozni.
Volt már a válassz köztük es köztem is de a helyzet valtozatlan. Párom megbocsájtani vagy esetleg nyitni feléjük nem akar.
Többször kijelentette soha se fog nekik megbocsájtani és mostmár látni sem akarja őket!
Mit tehetnék?
Valóban elég érdekes sztori, de én részben megértem a barátnődet.
A férjem anyja minden r*bancnak elhordott, hazudozott rólam összevissza mindenkinek, többször kijelentette, hogy utál és nem vehetem el tőle a fiát. Szerencsére a férjem normális ember, nem érdekelte az anyja beleszólása a dolgokba.
Aztán mikor terhes lettem, járt volna a nyakamra, hogy jaj én vagyok a kis menye, jaj meséljek, jöhessen velem orvoshoz, stb. Na ebből én sem kértem!
Meg volt sértve, hogy hat év r*bancozás meg áskálódás után nincs a bizalmi embereim között, de a férjemnek se. Ez van.
Ennyiben értem a párodat, ha hét évig kölcsönösen tojtak egymás fejére, ne várjuk már el, hogy egy ilyen stresszes időben, mint az első baba születése, seggre essen attól, hogy neki kb idegenek járnak át hozzá jópofázni.
Arra kíváncsi lennék, milyen indokkal ráztad le, akárhányszor fel akart menni hozzátok.
De a legdurvább, hogy gyakorlatilag egyedül hagytad őt várandósan. Erre egyszerűen nincs elég nyomó indok.
És még ezek után csodálkozol??
Ezek szerint a baratnodnek volt egy sajat kulon lakasa es te oda koltoztel be, amikor megszuletett a baba.
A baratnoddel milyen gyakran talalkoztal? Azt irtad anyukadnal laktal a 7 ev alatt, de a baratnodnel nem is aludtal? Vagy ugy erted hetente 1-2 ottalvas volt es amugy anyudnal voltal, onnan jartal dolgozni stb?
Hogy nem okoz az gondot, ha nem laktal 7 evit nala, hogy a baba miatt most ejjel-nappal ot5 vagy? Segitesz neki a haztartasban, babaval, rendben koltesz a rezsire, vasarolsz magatoknak stb? Vagy ezeket ki es milyen reszben csinalja?
Ezek csak azert lehetnek fontosak, mert kerdes nem te idegesited-e a baratnodet, hogy az osszekoltozes es a baba is sok neki...csak ő a heti 1x-i anyosjelolt/dedimama latogatasra vetiti ki, mert lehet o se tudja megfogalmazni mi a gondja valojaban? Amikor jonnek anyudek, mit csinalnak? Ki kell oket szolgalni, mint a vendégeket altalahan vagy segiteni jonnek (pl. nekilatnak takaritani vagy hoznak fott etelt vagy megcsinalnak egy bevasarlast?) babaznak?
Igazabol neked kellene valahogy rajonnod, hogy te mivel rontottad el a 7 evet ezzel a nem bemutatassal es azt a baratnodnek oszinten elmondani. Es utana bocsanatot kerni tole es megprobalni kihangsulyozni, hogy te odakoltoztel hogy egy csalad lehessetek. Hogy neki es a babanak is jo legyen. Es kerdezd meg o hogyan szeretne ezeket a nagymamas latogatasokat? Hogy ha a heti 1 sok, akkor mi lenne neki a nem sok? Kethetente? 3 hetente? Vagy inkabb ti menjetek at anyukadhoz es mamadhoz? Peldaul minden szombat delutan? Es ha ő nem akar, akkor kihagyhatja es megigered te mindig kimented olyankor, hogy faradt vagy csak most tud elmenni a baratnojehez, a boptba, tornazni, akarmi. Es akkor o se idegeli magat, hogy jonnek hozzatok, de a gyereketek se marad nagymama es dedimama nelkul.
Szoval aaleirtak alapjan talan az lehet az alapgond, hogy a baratnod joval komolyabban vehette az elmult 7 evet, mint te es mivel te valahogy sose mutattad be es te se mentel oda es az anyukad es mamad se kerte erelyesen a bemutatast (ami nyilvan nem az o h8bajuk, ha te csinaptal ugy mintha neked ez csak egy konnyu kapcsolat lenne), akkor ertheto hogy most ki van akadva. Valoszinu annyira szeret vagy szeretett teged, hogy beloled ki se nezi te nem szeretted ugyanugy es valoban csak a gyerek valtoztatott meg. Es emiatt a ket rokonodra haragszik. Ugy kepzelheti anyud nem engedett teged odakoltozni, es most nem.erti, ha egy ilyen gonosz a fiat magahoz lancolo no 7 evig nem akart gele ismerkedni, akkor most mit jarkal oda hozzatok hetente. Csak hat mégha nincs is igaza (hiszen nem errol.van szo csak ő gondolhatja ezt, neked kellene egyertelmusiteni fele sot ezek szerint anyukad fele is, hogy ezt elegte elcseszted es valahogy segitsen kijavitani. Lehet mamaddal beszelj kulon. Talan eleg tapasztalt ahhiz, hogyan lehetne megoldani ezt a helyzetet...vagy talan beszelhetne kulon a baratnoddel.
Nem.figyeltem, de hazasoo vagytok? Ha nem akkor ideje megkerni aakezet...
Hú itt te vagy a hibás egyedül. Nagy bajok vannak, de főleg veled ha 7 év alatt nem sikerült bemutatni se, és a terhes párodhoz se voltál képes odaköltözni hogy segítsd, támogasd, hanem inkább a mamahotelben ücsörögtél...
Szegény barátnőd amíg akarta nem ismerhette meg a családod, most első babával meg kapta arcába a fekete levest és a háta közepére se kíván idegeneket akik ellátják jótanácsokkal, és vendégségbe jönnek mikor szalad a lakás, lehányt pólóba hetek óta meg se mosott hajjal teljesen kiszolgáltatott helyzetben van.
Azta!!
Ember teherbe esik es te anyadnal laktal mig meg nem szult? Ez nagyon beteg szamomra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!