Jogos-e párom haragja anyukámra?
Tegyetek ti igazságot mint kívülálló!
7 évig ismerkedtünk. Anyukám ez idő alatt 2x látta,mamám egyetlen egyszer sem,apukám már nincs ha valaki őt is kérdezné.
Párom gyakran emlitett szívesen feljönne hozzánk (én anyukámmal laktam) hogy megismerje anyukám de ezek a feljövetelek mindig tolódtak csak...elmaradtak...
Őszinte leszek,énis hibásnak érzem magam fiatal voltam és komolytalan akkor a kapcsolatra sem tekintettem 100% ig komolyan még élvezni akartam a fiatal életet
Aztán egy nap váratlanul beköszöntött egy gyermek az életünkbe. Elsőre nagyon megijedtem a feladattól,hogy esetleg nem leszek még megfelelő mint apa de hamar rájöttem menni fog ez nekem!
Nem éltünk együtt így párom kismamaként egyedül volt a lakásába én pedig anyukámmal.
Amikor megszületett a gyerekünk és hazajöttek a korházból en akkor költöztem oda,így lettünk egy család.
A bajok ez után jöttek.
Párom elkezdte zavarni hogy szüleim(anya és mama) folyton (kb heti 1x) találkozni akartak velünk,a gyerekre voltak kíváncsiak.
Ahogy telt az idő egyre inkább mérgesedett el a helyzet.
Mindig emiatt vesztünk össze.
Párom látni és hallalni se akar szüleimről. Próbálnak felé nyitni de párom azt mondja nem tudja es nemis akarja ezt nekik megbocsajtani.
Azt szokta mondani hogy 7 évig nem voltak képesek keresni őt ,es most hirtelen hogy lett gyerek érdekes modon megtalaljak a lehetőseget hogyan is lehetne találkozni.
Volt már a válassz köztük es köztem is de a helyzet valtozatlan. Párom megbocsájtani vagy esetleg nyitni feléjük nem akar.
Többször kijelentette soha se fog nekik megbocsájtani és mostmár látni sem akarja őket!
Mit tehetnék?
Engem sem érdekelne olyan ember, aki hétévig nem érdeklődik felőlem, és utána is csak a gyerekem érdekli.
Szánalmas, de te meg a nőd is, amiért hagyta felcsinálni magát úgy, hogy te még anyucinál laktál.
A nőd totál hülye.
Nem volt igazan komoly kapcsolatotok, nem is laktatok együtt, a szüleidnek miért kellett volna őt keresni?
Neki kellett volna esetleg forszírozni, ha szerette volna megismerni őket.
#34, a barátnőfolyamatosan forszírozta, írta is a kérdező:
"Párom gyakran említette, szívesen feljönne hozzánk (én anyukámmal laktam) hogy megismerje anyukám, de ezek a feljövetelek mindig tolódtak csak...elmaradtak..."
"Aztán egy nap váratlanul beköszöntött egy gyermek az életünkbe."
Én itt tudtam, hogy hülye.
A várandós barátnőd egyedül élt, te meg anyáddal?
Nincs több kérdésem...
A barátnőd a 7 év alatt többet találkozott a buszsofőrrel, meg a boltos nénivel, mint anyáddal, de csodálod, hogy nem akar vadidegenektől okoskodást hallgatni, hogy mit hogy csináljon? Olyantól, aki annyira elbaszta a gyereknevelést, hogy a felnőtt fia 7 év után sem volt képes elköteleződni, csak mikor már nem volt igazán választása?....
Egyébként meg, ha valaki a gyerekemre kíváncsi, akkor igen, én is a csomag része vagyok, valaki írta, hogy vidd el anyádhoz nélküle... hát biztos, hogy nem engedném el, mert gondolom anyuka majd a gyereknevelésben is mindent jobban tud, te meg nem fogsz kiállni amellett, amit a gyerek anyja akar... Akár alvás, akár etetés...
Nyilván nem (csak) anyukádra kéne haragudnia. De érthető, neki ők idegenek. Sose találkoztak, nem beszéltek, ha jól értem a terhesség alatt sem mutattad be, mondjuk ha az én fiam hazaállítana, hogy a barátnője terhes az lenne a minimum, hogy akkor mutassa be, hamár eddig nem tette, mert mégiscsak az unokám anyukája (de ha tudom, hogy van kapcsolata és komoly (nem 1-2hónap), akkor minimum elhívom, legalábbis a fiamon keresztül, hogy várjuk őt is vasárnap). Nem az, hogy 7évig(!) azt sem tudom ki az, bejelentik a babát, akkor sem. Csak amikor megszületett.
Neki idegenek, akik most oda járnak a nyakára babázni. Egy friss anya sem örül annak, ha idegenek mennek be és fogdossák a gyereket. Mert neki azok, idegenek. Sokszor a rokonság is zavaró, amikor odaállítanak csak úgy "babázni", nemhogy olyan, akit nem ismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!