Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogos-e párom haragja anyukámra?

Jogos-e párom haragja anyukámra?

Figyelt kérdés

Tegyetek ti igazságot mint kívülálló!

7 évig ismerkedtünk. Anyukám ez idő alatt 2x látta,mamám egyetlen egyszer sem,apukám már nincs ha valaki őt is kérdezné.

Párom gyakran emlitett szívesen feljönne hozzánk (én anyukámmal laktam) hogy megismerje anyukám de ezek a feljövetelek mindig tolódtak csak...elmaradtak...

Őszinte leszek,énis hibásnak érzem magam fiatal voltam és komolytalan akkor a kapcsolatra sem tekintettem 100% ig komolyan még élvezni akartam a fiatal életet

Aztán egy nap váratlanul beköszöntött egy gyermek az életünkbe. Elsőre nagyon megijedtem a feladattól,hogy esetleg nem leszek még megfelelő mint apa de hamar rájöttem menni fog ez nekem!

Nem éltünk együtt így párom kismamaként egyedül volt a lakásába én pedig anyukámmal.

Amikor megszületett a gyerekünk és hazajöttek a korházból en akkor költöztem oda,így lettünk egy család.

A bajok ez után jöttek.

Párom elkezdte zavarni hogy szüleim(anya és mama) folyton (kb heti 1x) találkozni akartak velünk,a gyerekre voltak kíváncsiak.

Ahogy telt az idő egyre inkább mérgesedett el a helyzet.

Mindig emiatt vesztünk össze.

Párom látni és hallalni se akar szüleimről. Próbálnak felé nyitni de párom azt mondja nem tudja es nemis akarja ezt nekik megbocsajtani.

Azt szokta mondani hogy 7 évig nem voltak képesek keresni őt ,es most hirtelen hogy lett gyerek érdekes modon megtalaljak a lehetőseget hogyan is lehetne találkozni.

Volt már a válassz köztük es köztem is de a helyzet valtozatlan. Párom megbocsájtani vagy esetleg nyitni feléjük nem akar.

Többször kijelentette soha se fog nekik megbocsájtani és mostmár látni sem akarja őket!

Mit tehetnék?

2023. okt. 19. 19:44
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
62%
Ha más nincs a háttérben, nem jogos, hogy rájuk haragszik, rád kéne. Az viszont szomorú, ha valaki nem tudja elengedni a haragját és a gyűlöletét akkor, ha a másik nyitna felé (persze ezt családtagra értem, és ha nem történt valami nagyon súlyos bántás.) ebben a konkrét esetben abból, amit leírtál, nem történt illetve inkább rajtad múlt, hogy úgy alakultak a dolgok, ahogy. Intő jel, ha valaki ennyire engesztelhetetlen, mint a barátnőd és ha választás elé állít, viszont neked bocsánatot kellene kérned tőle.
2023. okt. 19. 22:36
 22/47 anonim ***** válasza:
81%

7 évnyi párkapcsolatot nem írhatsz le 7 mondatban. Ebben mi nem tudunk igazságot tenni. Mondjuk a párodat sem értem miért mérges ha az unokát látni szeretnék, főleg ha komolytalan volt a kapcsolat azelőtt. De az is lehet, hogy csak te érezted komolytalannak, ő nem.

Ha komolyan gondolod ezt a párkapcsolatot és a barátnőd is hajlik rá, addig menjetek párterápiára míg nem késő.

2023. okt. 19. 23:05
 23/47 anonim ***** válasza:
93%

Nem éltünk együtt így párom kismamaként egyedül volt a lakásába én pedig anyukámmal.

Mivaaan???????

2023. okt. 19. 23:14
 24/47 anonim ***** válasza:
96%

Én le vagyok döbbenve. A nőd terhes, egyedül a saját lakásában, míg te anyádnál héderesz, aztán mikor megszületik a baba, akkor becuccolsz.

ELőzményként pedig 7 éven át kihagytad a családi életből.

"Őszinte leszek,énis hibásnak érzem magam f"

Miért? rajtad jívül még ki hibásÍ? Ja, igen, a csajod, hogy ezt 7 évig tűrte.

2023. okt. 20. 00:04
 25/47 anonim ***** válasza:
70%
Hát igen, ezt anyádék elszúrták... talán ha kollektíven őszintén bocsánatot kérnétek tőle, hogy 7 évig sz@rba se vettétek ,és ezt őszintén megbánják, talán akkor megbékül..
2023. okt. 20. 00:46
 26/47 anonim ***** válasza:
93%
Igazából rád kéne haragudnia. Jóhogynem anyádnak kellett volna könyörögni hogy láthassa a barátnődet. Neked kellett volna ezt elrendezni. Az meg durva hogy meg terhesen is külön laktatok. Anyádék szempontjából ez olyan kívülről hogy van valami csaj akit be sem akarsz mutatni ( ha valaki akat valamit akkot megtrszi nem a masikra vár) együtt sem éltek, majd terhrs lesz, de meg ekkor sem éltek együtt..hát nyilván nem vette komolyan ezt senki. Az szerintem pozitív hogx a baba felől erdeklödnek. Viszont megértrm a barátnődet is , de a fő hibás te vagy. Csak rád annyira nem vetítehti ki, mert így is sz.r lehet hogy ilyen kapcsolatba szült. De még ennyi is jobb mint egyedül nevelni, így helyetted anyádékat küldi el a p.csába.
2023. okt. 20. 01:45
 27/47 anonim ***** válasza:
25%
Nincs igaza a párodnak. Ha egy kis komolytalan kapcsolat volt, akkor mégis miért kellett volna Anyukádnak smúzolnia vele? Nyilván mása helyzet, hogy van baba, teljesen érthető, hogy most már szeretné jobban megismerni a baba miatt. Amúgy meg ha semmit nem ártott neki anyukád csak nem akarta megismerni dugópajtidat, akkor mi van? Neked kellett volna komollyá tenni a kapcsolatot és akkor gondolom Anyukàd sem zárkózott volna el a megismerkedéstől! Szedjétek már össze magatokat!
2023. okt. 20. 02:52
 28/47 anonim ***** válasza:
77%
Ez vagy kamu, vagy anyukának fogalma se volt arról hogy a fiacskájának van barátnője, főleg nem hogy terhes. Ilyen nincs.
2023. okt. 20. 03:05
 29/47 anonim ***** válasza:
89%
Jogos, de inkább rád kellene haragudnia, te nem mutattad be normálisan és te nem vitted el anyudékhoz. Mintha szégyellted volna.
2023. okt. 20. 05:23
 30/47 anonim ***** válasza:
71%
Nem jogos, nem anyukád tehet róla, hogy nem mutattad be őt 7 évig.
2023. okt. 20. 06:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!