Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem látogat a menyem és...

Miért nem látogat a menyem és ha jön miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Nálam laktak 5 évig nem veszekedtünk annak ellenére hogy a fiammal sokat veszekedtek a házimunkát elvégezte, főzött is kisebb nagyobb sikerrel néha finoman próbáltam neki segíteni főzni akkor láttam rajta hogy ellenséges. Soha nem mondták hogy elköltöznek én azt hittem velem fognak élni hogy több pénzük maradjon. Aztán vettek házat és elmentek igaz a költözést sokáig titkolták és egy nap csak azt láttam hogy pakolnak de nem vesztem össze a menyemmel menjenek éljék az életet de amióta elmentek augusztus eleje óta nem látogat összesen kétszer volt. Akkoris negyed órát. Egyedül nem is jön csak a fiammal. Mivel bánthattam meg? Hogy lehetne jobb a viszonyunk?
2023. szept. 24. 18:56
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nem megyek az anyósomhoz, mert mindig olyan témáról beszél, de í]y 10 perc alatt 3x, szóval kb egész nap, ami engem nagyon bánt, többször meg lett kérve, hogy hagyja abba, mindig azt mondta, hogy jó-jó, de 5 percig se bírta. Aztán legutóbb amikor meg lett kérve azt mondta, hogy az miért baj ha erről beszél... Úgyhogy többet már nem kérjük meg rá csak szimplán nem megyek és ő sem érti. Nem lehet, hogy te is figyelmen kívül hagytad az érzéseit valamikor?
2023. okt. 5. 07:52
 32/33 anonim ***** válasza:
84%
Anyóshiszti 7891. fejezet... Igen, mind tudjuk hogy szegény anyósok soha semmiben sem hibásak, ők az ártatlan szentek akik csak segíteni akarnak. Ellenben a meny, aki maga a sátán a pokolból szált fel közénk hogy erőszakkal elrabolja tőle egyetlen szeretett pici fiát.
2023. okt. 5. 11:16
 33/33 anonim ***** válasza:
78%
32.: Ja, igen. Megjátszotta magát, próbálkozott az áldozat szereppel, de hamar fény derült hitványságára. Azt a sunyi mindenit, szégyelld magad kérdező!
2023. okt. 5. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!