Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért lett hirtelen ilyen...

Miért lett hirtelen ilyen ellenséges a menyem?

Figyelt kérdés
Néhány hete a fiam influenzás lett. Mivel nagyon aggódtam értük, gyakran hívtam őket hogy hogy vannak, mi lett a teszteredmény, javul-e már az állapotuk? Szerencsére nem kovid volt és egy hét alatt meg is gyógyult. Úgy volt, hogy két hete jöttek volna segíteni kicsit rendbe rakni a kertet, és ugye a fiam már meg is gyógyult addigra, de mégsem jöttek. Pedig már a fiam betegsége előtt meg volt beszélve, és mindketten azt mondták szívesen jönnek. Jó, talán a menyem csak udvariasságból mondta, és nem akart jönni, így a fiam sem jött. Elfogadtam. Na de most húsvétra ebédre lettek volna meghívva, és megint nem fognak eljönni. Ha kérdezem a fiamat, csak annyit mond, hogy nem jönnek és kész, de nagyon sajnálja. Biztos a menyem keze vagyis szája van a dologban, különben a fiam nem falazna neki, hanem őszinte lenne velem. Vagy legalább keressen kifogást, hogy kovid van, félnek, féltenek, már máshová mennek, újra betegek, stb. De nem mond semmit és ez nem vall rá. Viszont ha a menyem az oka, akkor őszintén nem tudom hogy mit követtem el ellene. És az a baj ha megkérdezném, hogy túl udvarias ahhoz hogy elmondja. Biztos letagadná az egészet. Így viszont meg én kezdek nagyon haragudni rá, hogy lassan egy hónapja nem találkozhattam a fiammal miatta. Talán engem okol amiért a fiam influenzás lett?
2021. ápr. 3. 07:29
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
71%
De miért nem kérdezed meg a fiad, mi az oka, hogy nem mennek?
2021. ápr. 3. 07:41
 2/35 anonim ***** válasza:
66%
1.mert azt mondja, hogy nem jönnek és élsz
2021. ápr. 3. 07:45
 3/35 anonim ***** válasza:
68%
*kész
2021. ápr. 3. 07:45
 4/35 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem semmi esetre se a menyedre haragudj. Ugye tudod ha a fiad menni akar akkor megy. Haragudj a fiadra. Ő hazudozik össze vissza. De lehet oka van az egésznek ami tőled független. Ne nyomulj ennyire. Ne hívogasd. Majd jelentkeznek ha akarnak.
2021. ápr. 3. 07:53
 5/35 anonim ***** válasza:
78%

Mi akkor mondtunk le mindenféle programot a szülőkkel heteken át,amikor terhes lettem, és még nem akartuk elmondani. Aztán persze megmondtuk utólag hogy ez volt az oka, de úgy örültek, szerintem azt is megbocsátották volna ha kirobbantjuk a 3. világháborút :)

Nem lehet hogy ők is titkolnak valamit, mert még korainak tartják elmondani?

Egyébként bármi lehet az oka, de esetleg kérdezz rá a fiadnál, hogy minden rendben van-e, mert úgy érzed, direkt kerülnek, pedig neked hiányoznak, és szívesen találkoznál már velük.

2021. ápr. 3. 07:53
 6/35 anonim ***** válasza:
94%
Én sem értem, miért nem a fiadra haragszol ahelyett, hogy a menyeddel kapcsolatban kombinálsz?
2021. ápr. 3. 08:05
 7/35 anonim ***** válasza:
75%

Nem lehet, hogy az a baja a menyednek, hogy naponta többször odatelefonáltál és az agyára mentél a folytonos sápítozásoddal?

Fogd vissza magadat, valószínűleg sok voltál.

2021. ápr. 3. 08:08
 8/35 anonim ***** válasza:
39%

Ahogy az 5-ös is mondja,terhesség is lehet az oka.

Csak ugye azért nem mondják el,hogy pozitív lett a terhességi teszz,mert akkor még nsm biztos,hogy meg is marad a baba.

Egyébként terveztek gyereket?

2021. ápr. 3. 08:20
 9/35 anonim ***** válasza:
77%
Ha köztük van konfliktus, akkor sem biztos, hogy mennének, mert nem akarnak színészkedni, az meg furcsán venné ki magát, ha csak a fiad menne. Hátha nem ilyen van, csak tényleg baba.
2021. ápr. 3. 08:41
 10/35 anonim ***** válasza:
89%
Fogalmad sincs miért nem mennek, de már a menyedet okolod. Megéred a pénzed te is.
2021. ápr. 3. 08:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!