Miért lett hirtelen ilyen ellenséges a menyem?
Nekem úgy tűnik van egy ilyen generációs különbség.
Te nagyon szívesen látnád őket, “családoznál” érezhetően vágysz rá.
Engem mindenképp meglep, de ugyanezt a fiatalokról, hogy ennyire szükségük lenne rá, el nem tudnám képzelni, mondom ezt huszonévesen. Nem mondom, hogy ez van a háttérben, bármi lehet, akár egy konkrét ok, de ez az én másik nézőpontom.
TE vagy az ellenséges, hiszen fingod nincs, miért nem mennek - van egy tippem -, de te máris a menyedet hibáztatod.
Nézzél már magadba, és gondolkodj el, vajon miért nincs kedvük menni ;)
13
Kicsit túlgondolod, van az az élethelyzet amikor az ember nem akar rosszra gondolni, mégis minden egy irányba mutat.
És akkor lehet választani, hogy naív maradok, vagy megfontolom, hogy esetleg jól érzem.
Lehet volt 10-15 olyan apró jele is, amit nem fejtett ki, miért érzi ezt, de ott van.
"Ha kérdezem a fiamat, csak annyit mond, hogy nem jönnek és kész, de nagyon sajnálja."
Lehet, hogy én rosszul neveltem a gyerekeimet, mert nálunk ilyen válasz - sem részükről, sem részünkről - nem létezik.
Ha teszünk vagy nem teszünk valamit, ami a másikkal kapcsolatos, azt értelmes emberek módjára megindokoljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!