Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért lett hirtelen ilyen...

Miért lett hirtelen ilyen ellenséges a menyem?

Figyelt kérdés
Néhány hete a fiam influenzás lett. Mivel nagyon aggódtam értük, gyakran hívtam őket hogy hogy vannak, mi lett a teszteredmény, javul-e már az állapotuk? Szerencsére nem kovid volt és egy hét alatt meg is gyógyult. Úgy volt, hogy két hete jöttek volna segíteni kicsit rendbe rakni a kertet, és ugye a fiam már meg is gyógyult addigra, de mégsem jöttek. Pedig már a fiam betegsége előtt meg volt beszélve, és mindketten azt mondták szívesen jönnek. Jó, talán a menyem csak udvariasságból mondta, és nem akart jönni, így a fiam sem jött. Elfogadtam. Na de most húsvétra ebédre lettek volna meghívva, és megint nem fognak eljönni. Ha kérdezem a fiamat, csak annyit mond, hogy nem jönnek és kész, de nagyon sajnálja. Biztos a menyem keze vagyis szája van a dologban, különben a fiam nem falazna neki, hanem őszinte lenne velem. Vagy legalább keressen kifogást, hogy kovid van, félnek, féltenek, már máshová mennek, újra betegek, stb. De nem mond semmit és ez nem vall rá. Viszont ha a menyem az oka, akkor őszintén nem tudom hogy mit követtem el ellene. És az a baj ha megkérdezném, hogy túl udvarias ahhoz hogy elmondja. Biztos letagadná az egészet. Így viszont meg én kezdek nagyon haragudni rá, hogy lassan egy hónapja nem találkozhattam a fiammal miatta. Talán engem okol amiért a fiam influenzás lett?
2021. ápr. 3. 07:29
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
87%

Nekem úgy tűnik van egy ilyen generációs különbség.

Te nagyon szívesen látnád őket, “családoznál” érezhetően vágysz rá.

Engem mindenképp meglep, de ugyanezt a fiatalokról, hogy ennyire szükségük lenne rá, el nem tudnám képzelni, mondom ezt huszonévesen. Nem mondom, hogy ez van a háttérben, bármi lehet, akár egy konkrét ok, de ez az én másik nézőpontom.

2021. ápr. 3. 09:02
 12/35 anonim ***** válasza:
89%
Ha eddig minden rendben volt köztetek, akkor vagy arra tippelnék, hogy "túl sok voltál" tenyleg, vagy arra, hogy köztük van valami zűr.
2021. ápr. 3. 09:10
 13/35 anonim ***** válasza:
76%

TE vagy az ellenséges, hiszen fingod nincs, miért nem mennek - van egy tippem -, de te máris a menyedet hibáztatod.

Nézzél már magadba, és gondolkodj el, vajon miért nincs kedvük menni ;)

2021. ápr. 3. 09:16
 14/35 anonim ***** válasza:
73%

13

Kicsit túlgondolod, van az az élethelyzet amikor az ember nem akar rosszra gondolni, mégis minden egy irányba mutat.

És akkor lehet választani, hogy naív maradok, vagy megfontolom, hogy esetleg jól érzem.

Lehet volt 10-15 olyan apró jele is, amit nem fejtett ki, miért érzi ezt, de ott van.

2021. ápr. 3. 09:20
 15/35 anonim ***** válasza:
74%
De hogy jön ide a menyed?? Nem is vele beszéltél. Miért nem kérdezed meg a fiadat, ahelyett, hogy egyből a feleségére fújsz?
2021. ápr. 3. 09:35
 16/35 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván a menyed a hibás, amiért a fiad nem őszinte veled.
2021. ápr. 3. 09:44
 17/35 anonim ***** válasza:
63%

"Ha kérdezem a fiamat, csak annyit mond, hogy nem jönnek és kész, de nagyon sajnálja."

Lehet, hogy én rosszul neveltem a gyerekeimet, mert nálunk ilyen válasz - sem részükről, sem részünkről - nem létezik.

Ha teszünk vagy nem teszünk valamit, ami a másikkal kapcsolatos, azt értelmes emberek módjára megindokoljuk.

2021. ápr. 3. 09:49
 18/35 lizzi77 ***** válasza:
69%
Ne legyél már ilyen.Nyilvánvalóan nem szereted a menyedet, ha semmilyen infód nincs, de biztos őmiatta van...na persze.Ezer oka lehet, hogy nem mentek.Még nem gyógyultak teljesen fel, és nincs kedvük megint megfázni a kertben.Leizzadnak, megfújja őket a szél, és kész a betegség.Vagy egyszerűen fáradtak, vagy valaki a környezetükben kovidos lett, de még ki akarják várni, hogy nem betegek-e...vszeg teljesen feleslegesen járatod ezen az agyad, és látsz olyan dolgokat bele, aminek semmilyen alapja sincs.És nehogy azt hidd, hogy a menyed nem fogj tudni, hogy minden sz*rért őt hibáztatod, megérzi ő is,hogy neheztelsz rá.
2021. ápr. 3. 14:19
 19/35 anonim ***** válasza:
30%
A fiad szivesebben van a csajjal ennyi. Es nekem is boven van reszem abban hogy miert nem ulunk ott hetente: mert jobb programot csinalok neki. :D Egyreszt. Masreszt en is tul illedelmes vagyok ahhoz hogy kimondjam igy en is tagadom. Kulonben meg ha a csaj kitalalja hogy kulfoldre koltozzenek s a fiad ebben partner, es menne, hidd el meg havonta sem latod. Es a csaj otlete volt. :)
2021. ápr. 3. 14:36
 20/35 anonim ***** válasza:
42%
Arrol nem is beszelve hogy a ket kezem most is ujra osszetettem hogy anyosek nem mentek panelbol kertesbe mert csak anyos akarja nagyon de apos egy cseppet sem. Ez nekem azert jo mert nem kell a parom nelkulozni anyos hulye kerti dolgai miatt.. Kerj meg mast segiteni. Kertesz stb. Ne a fiatalok idejet roviditsd.
2021. ápr. 3. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!