Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért lett hirtelen ilyen...

Miért lett hirtelen ilyen ellenséges a menyem?

Figyelt kérdés
Néhány hete a fiam influenzás lett. Mivel nagyon aggódtam értük, gyakran hívtam őket hogy hogy vannak, mi lett a teszteredmény, javul-e már az állapotuk? Szerencsére nem kovid volt és egy hét alatt meg is gyógyult. Úgy volt, hogy két hete jöttek volna segíteni kicsit rendbe rakni a kertet, és ugye a fiam már meg is gyógyult addigra, de mégsem jöttek. Pedig már a fiam betegsége előtt meg volt beszélve, és mindketten azt mondták szívesen jönnek. Jó, talán a menyem csak udvariasságból mondta, és nem akart jönni, így a fiam sem jött. Elfogadtam. Na de most húsvétra ebédre lettek volna meghívva, és megint nem fognak eljönni. Ha kérdezem a fiamat, csak annyit mond, hogy nem jönnek és kész, de nagyon sajnálja. Biztos a menyem keze vagyis szája van a dologban, különben a fiam nem falazna neki, hanem őszinte lenne velem. Vagy legalább keressen kifogást, hogy kovid van, félnek, féltenek, már máshová mennek, újra betegek, stb. De nem mond semmit és ez nem vall rá. Viszont ha a menyem az oka, akkor őszintén nem tudom hogy mit követtem el ellene. És az a baj ha megkérdezném, hogy túl udvarias ahhoz hogy elmondja. Biztos letagadná az egészet. Így viszont meg én kezdek nagyon haragudni rá, hogy lassan egy hónapja nem találkozhattam a fiammal miatta. Talán engem okol amiért a fiam influenzás lett?
2021. ápr. 3. 07:29
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
74%
Lehet az nem tetszett nekik, hogy alig gyógyult meg és te rögtön a fiadat akertbe irányitottad volna dolgozni..En sem mentem volna, ha a legyengült szervezetemmel munkálkodnom kellet volna.
2021. ápr. 5. 19:20
 32/35 anonim ***** válasza:
27%

"Vagy legalább keressen kifogást".

Akkor jobb volna?

Te túl könnyen használo te a "biztos" szót. De mire föl?

A fiaddal kommunikálsz, ami a biztos, hogy ő nem őszinte veled.

De még az lehet, hogy egyszerűen csak folyik már a válóperük, akkoriban mi is kerültünk már a családi pgoramokat.

2021. ápr. 13. 08:16
 33/35 anonim ***** válasza:
62%

Ne fontoskodj és iranyitgasd őket hogy ezt meg azt csinálják.

Ilyen anyostol legszívesebben jó messzire mennék.

Mi az hogy teszed oda őket dolgozni? Hagyd hogy legyen külön életük és ne kotkodákolj bele más életébe.

Hívd a fiad, de ne folyamatosan. Légy udvarias és nincs gond. Ennyi a nagy logika

2021. ápr. 13. 13:05
 34/35 anonim ***** válasza:
67%

Miért telepszel rá arra a férfira?

Engedd el, fiad volt gyerekként, mostmár önálló életet élő férfi, párkapcsolatban. A menyed nem valami gonosz teremtés, aki direkt el akar szakítani, csak szimplán felnőtt emberek, akik önállóan akarnak élni.

Minél inkább rájuk telepszel, annál távolabb taszítod magadtól.

Keress hobbit, sportolj, kertészkedj, és éld az életed. Már kirepült a gyerek, el kell fogadni. Ezért is épült be ez a szófordulat a beszédbe, hogy kirepül a gyerek, mint egy madárfióka. Miután elhagyja a fészket, teljesen önálló életet él, vissza se néz. Persze mi emberek azután is tartjuk a kapcsolatot a szülőkkel, de már nem annyira. Így van rendjén. Ne hidd, hogy ez volt az egyetlen célja az életednek. Inkább fogd fel, hogy te mindent megadtál neki, felnevelted, már felnőtt, így találj egy másik küldetést magadnak.

Őszintén megmondhatod nekik, hogy hiányoznak, és jó lenne egyszer együtt ebédelni. kedvesen, szelíden közöld ezt mind a kettőjükkel.

2021. ápr. 17. 12:38
 35/35 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet azóta?
2021. ápr. 30. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!