Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem látogat a menyem és...

Miért nem látogat a menyem és ha jön miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Nálam laktak 5 évig nem veszekedtünk annak ellenére hogy a fiammal sokat veszekedtek a házimunkát elvégezte, főzött is kisebb nagyobb sikerrel néha finoman próbáltam neki segíteni főzni akkor láttam rajta hogy ellenséges. Soha nem mondták hogy elköltöznek én azt hittem velem fognak élni hogy több pénzük maradjon. Aztán vettek házat és elmentek igaz a költözést sokáig titkolták és egy nap csak azt láttam hogy pakolnak de nem vesztem össze a menyemmel menjenek éljék az életet de amióta elmentek augusztus eleje óta nem látogat összesen kétszer volt. Akkoris negyed órát. Egyedül nem is jön csak a fiammal. Mivel bánthattam meg? Hogy lehetne jobb a viszonyunk?
2023. szept. 24. 18:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%

"Egyedül nem is jön csak a fiammal"

Miért menne egyedül?

2023. szept. 24. 19:39
 12/33 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, nem is normális anyóssal örökké egy fedél alatt lakni, csak mondom...
2023. szept. 24. 19:58
 13/33 anonim ***** válasza:
94%

Én sem járok anyósomhoz, pedig sosem bántott meg, havonta egyszer elnézek a fiával együtt, ennyi. Amúgy ég és föld vagyunk, semmi közös pont, felszínes csevegés zajlik köztünk. A másik menyével jobban el tudnak beszélgetni

A "nem alkalmazkodom" nem tudom hogy mit jelent. Van akinél azt hogy ordítva telefonál éjfélig, meg veri a gépet hajnalig meg nézi a videókat hangosan, miközben a másik 5kor kel. Vagy csapkodja az ajtót úgy hogy felugrasz az ágyból. Én sem laknék még a szüleimmel sem egy házban huzamosabb ideig, nem hogy anyósommal. Kedves dolog befogadni a párt, de hát lehet én is ezt tenném. Szerintem nincs semmi furcsa a menyeddel. A fiad jár, ez a lényeg.

2023. szept. 24. 21:07
 14/33 anonim ***** válasza:
93%

Arról nem a menyed tehet hogy a fiad nem mondott el neked egy olyan fontos dolgot, hogy elmennek..gondolom oka volt. Miből gondolrad hogy ott maradnak? Nem beszéltétek meg az elején hogy meddig maradnak? Inkább örülnél hogy sikerült házat venniük.

Az miért nem elég ha a fiaddal megy? Gondolom mrgvan a saját élete.

" főzött is kisebb nagyobb sikerrel" na ha ilyenekt mondtál neki is nem csoda ha nem megy. Bírom hogy a korosztályodban a főzés mindennek a csúcsa, persze csak ahogy ti csináljátok. Elsősorban a fiaddal való kommunikación dolgozz, ott van a hiba, a menyedet meg hagyd, nem az ő dolga téged pátyolgatni.

2023. szept. 24. 22:40
 15/33 anonim ***** válasza:
83%
Fogadd el, hogy iylen.
2023. szept. 24. 22:49
 16/33 anonim ***** válasza:
85%
Magyarán bele szóltál abba hogy főz mit föz miért úgy föz.
2023. szept. 25. 06:28
 17/33 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem ne teperj, ne akarj jobb kapcsolatot vele. 5 évig nálad lakott, tuti végig szidott téged a hátad mögött és szenvedett, hogy milyen borzalmas anyóssal lakni. Pedig te tettél szívességet neki, nem fordítva.

Ezen az oldalon csak az anyós lehet hibás, a meny sose.

2023. szept. 25. 06:43
 18/33 anonim ***** válasza:
86%
De miért csaj rá fújsz? A fiad is ugyan úgy titkolta a költözést, azért annak valami oka csak van, hogy egy akkora dolgot nem mondott el, mint a házvásárlás. Mi albérletből mentünk a sajátba, a szüleink az elsők között tudták, hogy házat akarunk venni. Mert ez nagy lépés. Együtt örültek velünk, amikor meglett a ház. Anyósommal meg jóban vagyunk, nagyon szeretem. Mégse járunk se hozzá, sem anyámhoz havi 1-nél többet. Mert egy vasárnap itt, egy vasárnap ott. Hétköznap dolgozunk, egymásra is inkább csak hétvégén jut időnk, amikor megyünk akkor meg együtt. Már van gyerekünk is, szóval 3-an megyünk egyszer anyóshoz, egyszer anyámhoz hétvégén, azt is egyeztetve ki mikor ér rá, mert ők is dolgoznak, kirándulnak, vendégeik vannak. Mi is elmegyünk kirándulni vagy jön hozzánk valaki, szóval megbeszéljük kinek mikor alkalmas.
2023. szept. 25. 06:55
 19/33 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem hagyd.

És örülj, hogy nyugi van már, magad lehetsz a házadban.

A fiad meglátogat, ez a lényeg.

2023. szept. 25. 07:14
 20/33 anonim ***** válasza:
82%
18 vagyok, amúgy a "finom segítség" nagyon nem mindegy, mit takar. Nekem is segített anyósom, adott tanácsot főzésben is. De soha (!) nem volt kioktató, sőt. Volt, hogy nem sikerült úgy az ebéd, aranyos volt. Nevetve elmesélte, hogy ő is hányszor hibázik/hibázott és rájött, ha így vagy úgy csinálja finomabb vagy könnyebb. Ez segítség és tanács. Van amit eltanultam tőle, van amit nem. De sose volt sem bántó, sem kioktató a tanácsa, nem kritizált.
2023. szept. 25. 07:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!