Miért nem látogat a menyem és ha jön miért viselkedik így?
"Egyedül nem is jön csak a fiammal"
Miért menne egyedül?
Én sem járok anyósomhoz, pedig sosem bántott meg, havonta egyszer elnézek a fiával együtt, ennyi. Amúgy ég és föld vagyunk, semmi közös pont, felszínes csevegés zajlik köztünk. A másik menyével jobban el tudnak beszélgetni
A "nem alkalmazkodom" nem tudom hogy mit jelent. Van akinél azt hogy ordítva telefonál éjfélig, meg veri a gépet hajnalig meg nézi a videókat hangosan, miközben a másik 5kor kel. Vagy csapkodja az ajtót úgy hogy felugrasz az ágyból. Én sem laknék még a szüleimmel sem egy házban huzamosabb ideig, nem hogy anyósommal. Kedves dolog befogadni a párt, de hát lehet én is ezt tenném. Szerintem nincs semmi furcsa a menyeddel. A fiad jár, ez a lényeg.
Arról nem a menyed tehet hogy a fiad nem mondott el neked egy olyan fontos dolgot, hogy elmennek..gondolom oka volt. Miből gondolrad hogy ott maradnak? Nem beszéltétek meg az elején hogy meddig maradnak? Inkább örülnél hogy sikerült házat venniük.
Az miért nem elég ha a fiaddal megy? Gondolom mrgvan a saját élete.
" főzött is kisebb nagyobb sikerrel" na ha ilyenekt mondtál neki is nem csoda ha nem megy. Bírom hogy a korosztályodban a főzés mindennek a csúcsa, persze csak ahogy ti csináljátok. Elsősorban a fiaddal való kommunikación dolgozz, ott van a hiba, a menyedet meg hagyd, nem az ő dolga téged pátyolgatni.
Szerintem ne teperj, ne akarj jobb kapcsolatot vele. 5 évig nálad lakott, tuti végig szidott téged a hátad mögött és szenvedett, hogy milyen borzalmas anyóssal lakni. Pedig te tettél szívességet neki, nem fordítva.
Ezen az oldalon csak az anyós lehet hibás, a meny sose.
Szerintem hagyd.
És örülj, hogy nyugi van már, magad lehetsz a házadban.
A fiad meglátogat, ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!