Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem látogat a menyem és...

Miért nem látogat a menyem és ha jön miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Nálam laktak 5 évig nem veszekedtünk annak ellenére hogy a fiammal sokat veszekedtek a házimunkát elvégezte, főzött is kisebb nagyobb sikerrel néha finoman próbáltam neki segíteni főzni akkor láttam rajta hogy ellenséges. Soha nem mondták hogy elköltöznek én azt hittem velem fognak élni hogy több pénzük maradjon. Aztán vettek házat és elmentek igaz a költözést sokáig titkolták és egy nap csak azt láttam hogy pakolnak de nem vesztem össze a menyemmel menjenek éljék az életet de amióta elmentek augusztus eleje óta nem látogat összesen kétszer volt. Akkoris negyed órát. Egyedül nem is jön csak a fiammal. Mivel bánthattam meg? Hogy lehetne jobb a viszonyunk?
2023. szept. 24. 18:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
10%

Miért baj, amit 19-es írt, hogy lepontoztátok?

Smúzolnia kellene a kérdezőnek a menye felé?

2023. szept. 25. 09:29
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

néha finoman próbáltam neki segíteni főzni akkor láttam rajta hogy ellenséges - mondjuk ez irtó gáz, és szánalmas, amiért pl ilyenekben is képtelen vagy békén hagyni.

Meg "te nem alkalmazkodsz", ergo nyilván állandóan fújtál rá - NEM hangosan mondtad, mert ahhoz nincs gerinced, de az ember nem hülye, érzi, ahol max megtűrik.

Igaza van, én sem mennék hozzád szívesen ezek után.

2023. szept. 25. 10:42
 23/33 anonim ***** válasza:
94%

"... saját házamba meg nem fogok hozzá alkalmazkodni"

Ez nem baj, a te házad, úgy élsz benne, ahogy akarsz. De ne várd el, hogy ennek ő örüljön és később jó emlékként tekintsen vissza rá. Muszájból elviselte 4 évig, most pedig örül neki, hogy már nem kel egy fedél alatt élnetek. Ezért nem látogat meg sűrűn, elég volt neki a veled együtt töltött időből. Ez nem azt jelenti, hogy rossz ember vagy, lehetsz te attól nagyon jó anyós, csak ha két ember akaratuk ellenére össze van zárva, előfordul, hogy egymásra unnak.

2023. szept. 25. 12:45
 24/33 anonim ***** válasza:
94%
Én sem járok anyosekhoz. Egyszer 2 napra elmentunk. Azt beszéltük meg,hogy ott aludhatnak,mert férjem kutyájának enni kellett adni. Egy városban elunk. Azért aludtak ott, mert a ferjem apja koran ment dolgozni és egy autó van. Anyós meg nem akart buszozni . Mire hazaertunk ez még az át lett pakolva. Sok minden nem volt a helyén. Ezt mondtam a férjemnek, beszélje meg az anyjával,mert ez így nem jó és örülnék, ha elnézést kérne. Mondta férjem,hogy megbeszelte vele. Mikor az anyját megkerdeztem, nekem Megasztár mondta,hogy nem. Hazudott anyós. Úgyhogy én ezért nem megyek.
2023. szept. 25. 15:07
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
17 es válaszoló, de a meny is lehet hibás, senki nem mondta hogy csak az anyós. Viszont ha anyós kedves fia annyit sem közöl idöben az anyjaval hogy elköltöznek, az elég arulkodó. Anyós helyében a magam háza táján sepregetnék, hogy hol csúszott el a kapcsolatom a fiammal, nem a menyem bacogtatnám.
2023. szept. 25. 15:28
 26/33 anonim ***** válasza:
84%
24-es vagy a férjed nem akart konfrontálódni a szüleivel, és nem azt mondta, amit te kértél, hanem mondjuk megemlítette, hogy "anyu, legközelebb majd ne nagyon pakoljatok át kérlek".
2023. szept. 25. 16:07
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Most tényleg ennyi eszed van kérdező?

Fel sem fogod miért titkolták a költözést? Nem is gyanus?

Tényleg nem jössz rá magadtól miért nem megy vissza oda a menyed?

Mondd, hogy kamuzol!

2023. szept. 25. 19:46
 28/33 anonim ***** válasza:
88%
Hazudott az anyja. A ferjem azért megmondja neki is,ami nem tetszik. Mielőtt elvett is volt köztük ebből vita,mert elpakolta a ferjem dolgait.
2023. szept. 26. 11:24
 29/33 anonim ***** válasza:
11%
Lebuktál, kérdező, hoppili😂😂😂😂😂
2023. szept. 26. 13:03
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell bántani a kérdezőt! Mivel érdeklődik hogy mi a probléma azt jelenti legalább érdekli a téma! Ha annyira gonosz lenne nem érdekelné, örülne hogy elhúzott!

Lehet a menynek nem tetszett ha mondtál valamit...Csak titkolta! Most meg lesz*rja mi van az anyósával! Ha olyan sértőt nem szóltál neki soha akkor csak szimplán tahó hogy 4-5 évig lakhatott valahol utána meg elköltözik és semmi... Lehet a saját szüleivel is ezt teszi...

2023. okt. 1. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!