Nálunk sose volt ilyen...még nagyszülőknek se volt szokás venni semmit.
2023. szept. 13. 01:11
32/38 anonim válasza:
Bele lehet szrni abba a köszöntésbe, ha csak az elvárás miatt van...annyira gáz kierőszakolni. Én kúlön nem köszöntöm anyóst telefonon, de ha néha úgy jön ki hogy személyesen is el tudunk menni, én is adok egy puszit neki. Nem azért mert kell, hanem mert aranyosak anyósék, nem tudok rájuk rosszat mondani. Ha fasírtba lennénk, vagy követeleőzne, nem köszönteném.
2023. szept. 13. 06:09
33/38 anonim válasza:
Nem köszöntöm meg, ugyanis nem az anyám, és ha ilyet felhozna - elvárná! -, szerintem rögtön kinevetném, mert annyira abszurd.
Van édesanyám - sajnos húsz éve pár méterrel a föld alatt, NEKI viszek virágot, természetesen (amikor épp otthon vagyok), anyósnak miért kellene?
2023. szept. 13. 09:02
34/38 anonim válasza:
#33 Mert a gyerekeid nagyanyja. Amúgy érdekes, hogy itt minden válaszoló arról beszél, hogy megköszönti-e, vagy sem. A kérdés az volt, jogosan várja-e el. Szerintem elvárni, szóvá tenni baromira nem normális.
De annak a házasságát és családját is megnézném, aki ennyire elzárkózik a köszöntéstől.
2023. szept. 13. 09:43
35/38 anonim válasza:
# 34 Mert a gyerekeid nagyanyja - nem, mert nincsenek és sohasem lesznek gyerekeim, de ha lennének SEM köszönteném meg, mert NEKEM ő NEM nagyanyám vagy édesanyám.
El vagy tévedve nem is kicsit.
2023. szept. 13. 10:41
36/38 anonim válasza:
mi szoktuk egymás anyját is köszönteni. Szerintem kedves gesztus.
2023. szept. 13. 11:51
37/38 anonim válasza:
#35 Te vagy eltévedve. Gondolom a házastársad születésnapja sem számít, mert nem voltál ott. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!