Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós részéről jogos elvárás,...

Anyós részéről jogos elvárás, hogy a veje őt is köszöntse fel Anyák napján, netán ajándékot (akár egy szál virágot) is vegyen neki?

Figyelt kérdés

2023. szept. 12. 11:42
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
78%
#10 Hát, nálunk meg az asszony vesz mindkettőnek virágot, én meg nem foglalkozok az egésszel, csak vezetem az autót. :D
2023. szept. 12. 12:27
 12/38 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk anyós elvárná, sőt azt is elvárná, hogy hozzá menjünk csak, az én anyám nem számít... Mielőtt gyerekünk lett, mindenki a saját anyjához ment aznap, most itthon vagyunk, mert én is ünnepelném ezt a saját gyerekeimmel... Van sértődés, de nem érdekel...
2023. szept. 12. 12:58
 13/38 anonim ***** válasza:
83%

A szeretetet nem lehet elvárni.

Még anya sem várhatja el, nemhogy anyós. .

Figyelemhiányos. . .

2023. szept. 12. 13:07
 14/38 anonim ***** válasza:
88%
Én fel szoktam köszönteni anyósom, de csak mert sokszor tényleg anyám helyett anyám, de ilyet elvárni nevetséges! Kíváncsi vagyok hogy a köszöntést elváró anyós hogy viszonyul a vejhez...
2023. szept. 12. 13:57
 15/38 anonim ***** válasza:
51%

"Hát, nálunk meg az asszony vesz mindkettőnek virágot, én meg nem foglalkozok az egésszel, csak vezetem az autót. :D"

Megérte anyádnak megszülni.

2023. szept. 12. 14:10
 16/38 anonim ***** válasza:
74%
Felénk az eskövőm mindig elmondja az anyakönyvvezető, hogy kedves szüők, mostantól eggyel több gyermekük van... szülőköszöntésnl sem csak a saját szüleim kaptak ölelést, hanem a férjem szülei is. ráadásul az anyósom a gyerekem nagyszülője. Teljesen természetes, hogy ott vagyok és én is köszönötm. Ajándékot meg közöset kap, nyilván.
2023. szept. 12. 14:21
 17/38 anonim ***** válasza:
32%
És akkor a gyerekeid összeházasodnak?
2023. szept. 12. 14:23
 18/38 anonim ***** válasza:
75%
17, sok helyen hívják apóst/anyóst a mai napig apukának, anyukának ismerőseim, és nem 70+, hanem 30-40-es korosztály. Nekem fura, mert a mi családunkban nem volt szokás, de több ismerősöm is van, aki ezt használja. nyilván nm anyósgyűlölő gyk-s a legtöbb ismerősöm.
2023. szept. 12. 14:26
 19/38 anonim ***** válasza:
43%
Dokik meg tanítónénik is hívják a szülőket anyukának, apukának: na de anya, apa, az más.
2023. szept. 12. 14:30
 20/38 anonim ***** válasza:
36%
Ha ezen fennakadsz akkor inkább szakitsatok meg minden kapcsolatot vele, mondjuk messze költözéssel, mert állando lesz a csatározásotok fölösleges szarokon.
2023. szept. 12. 15:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!