Anyós részéről jogos elvárás, hogy a veje őt is köszöntse fel Anyák napján, netán ajándékot (akár egy szál virágot) is vegyen neki?
Engem egyszer (még akkor nem) anyósom megpuszilt miután a férjem felköszöntötte. Akkor jöttem rá hogy ő azt hiszi én is fel fogom köszönteni ilyenkor , de nem csináltam belőle rendszert, mert szerintem mindenki a saját anyukáját, nagymamáját köszöntse ilyenkor. :)
De amúgy ha belegondolok, hálás lehetnék neki hogy felnevelte a férjem, de egyrészt én fizetem a pszichológust a rossz nevelése miatt másrészt akkor ennyi erővel bárki anyját köszönthetném, aki szívemnek kedves.
Nekem a férjem mamája akad ki minden évben, hogy én nem köszöntöm fel 🤣🤣🤣🤦♀️
Minden évbe kihagyom, az ő kedvéért nem fogom, minden évben megsértődik
Nekem az egyik exem anyukája egy tündér volt, nagyon szerettük egymást, én mindig felköszöntöttem anyák napján (ajándék nélkül!), mindig azzal, hogy köszönöm, hogy ilyennek nevelte a páromat.
De a mostani párom anyjának nem tudok ilyet mondani, mert rohadtul nem az ő nevelésén múltak a párom jó tulajdonságai, sőt leginkább mélyen gyökerező traumákat köszönhet neki.
Szerintem egyénfüggő, de ha anyuka elvárja, akkor várja nyugodtan ítéletnapig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!