Mit tegyünk ha borzalmasan főz a nagymama de folyamatosan nála ebédelünk?
Két gyerekünk van, férjem anyukájáról van szó, havi 2-3x nála tartjuk a vasárnapi ebédet vidéken amikor ő főz.. Gyerekeket titokban mindig elvittem előtte ebédelni, mert egyáltalán nem tud főzni az anyósom, undorító folyós, büdös, vagy száraz kreálmányokat tesz az asztalra, a gyerekek is utálják, csak meg van mondva, hogy csináljunk úgy mintha milyen jó lenne, mert nagyon idős már a mama. A férjem ragaszkodik hozzá hogy ő főzzön.. Olyan is volt már hogy majdnem öklendeztem olyan borzalmas íze volt. Nem értem miért kell ezt erőltetni , a gyerekek emiatt nem szeretnek a mamához menni.. ha bejelenti a férjem hogy megyünk, azt mondják jaj ne, már megint megyünk büdöset enni a mamához…
Rántott hús is az olajban tocsogó rágós cipőtalp . Egyszerűen elviselhetetlen amit csinál. Hogyan kéne megmondani neki?
Folytatom, mert közben el kellett mennem.
8-ra: ritkán olvasok empatikus válaszokat. Lehet éppen ennek köszönhető a jó kapcsolat párod szüleivel, ami sokszor rossz másoknál.
25 A mélyhűtött étel nem rossz, de sokan leragadnak, mert régen nem volt bevett szokás. De az igaz minden ételre nem érvényes.
28- Neki kell elrendezni saját problémáját , mert ha nem így tesz, a másik soha nem fogja tisztelni, azt fogja mondani ő egy pöszméte vagy papucs, akit a párja kell megvédjen. Engem , ha valami zavar megoldom magam, nem mástól várok segítséget. Ha jó a kapcsolata az anyukával, mért ne menjen. Azért mert neked nem az ?
32-es, menjen, persze, kit érdekel, csak általában ilyenkor a férj részéről kva nagy a sártődés, amiért a felesége nem megy. ITT a probléma.
Hogy előbbre helyezi anyuci hóbortját, és érzelmeit, mint a saját családját.
A gyerekek sem szívesen mennek, de kötelező, mert a férj képtelen vagy egyedül menni, vagy leválni végre. Számomra az, aki minden héten kb az anyjánál vasárnapi ebédel a saját családja helyett, elég probléma, főleg, mivel hétköznapokon dolgozik az ember.
Hova tűntél, kérdező? Nem mersz szembesülni a válaszokkal?
Egyet jegyezz meg: nem vagy felelős a mások boldogságáért. A férjedéért még csak-csak, de nem a saját és a két gyereked beáldozása árán, pláne ha valami kifejezetten undorító dologról van szó. Neked nem kell az anyósod lelki életéről gondoskodnod, nem te vagy Teréz anya. Semmi olyat ne csinálj, ami neked rossz. A saját boldogságukat majd mások elrendezik, ahhoz nektek nem kell haptákba állva asszisztálnotok. Becsüld magadat jobban, mint egy szenilis vénasszonyt, akitől rettegsz. Ha pedig a férjed szeretetének az elvesztésétől rettegsz, na hát akkor annak a házasságnak anélkül is annyi.
A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!