Mit tegyünk ha borzalmasan főz a nagymama de folyamatosan nála ebédelünk?
Két gyerekünk van, férjem anyukájáról van szó, havi 2-3x nála tartjuk a vasárnapi ebédet vidéken amikor ő főz.. Gyerekeket titokban mindig elvittem előtte ebédelni, mert egyáltalán nem tud főzni az anyósom, undorító folyós, büdös, vagy száraz kreálmányokat tesz az asztalra, a gyerekek is utálják, csak meg van mondva, hogy csináljunk úgy mintha milyen jó lenne, mert nagyon idős már a mama. A férjem ragaszkodik hozzá hogy ő főzzön.. Olyan is volt már hogy majdnem öklendeztem olyan borzalmas íze volt. Nem értem miért kell ezt erőltetni , a gyerekek emiatt nem szeretnek a mamához menni.. ha bejelenti a férjem hogy megyünk, azt mondják jaj ne, már megint megyünk büdöset enni a mamához…
Rántott hús is az olajban tocsogó rágós cipőtalp . Egyszerűen elviselhetetlen amit csinál. Hogyan kéne megmondani neki?
Egyébként igen, léteznek ilyen emberek, akik semmit nem tudnak megfőzni :D
Unokatesóm anyósa konkrétan mélyhűtött cuccokon él - és a gyerekei is azon nőttek fel, így nekik ez tök normális, hogy ebéd címén valami aldis pizzát kapnak, vagy ilyesmi :D
24-es, amíg a férj egy hülye papucs, sajnos igen, rhadt nehéz :(
Exemmel ugyanez volt a szitu, havi 2x anyjáéknál, havi 1x nagymamájáéknál volt "kötelező" ebéd.
Bszki, a hétvégémet mással el tudtam volna tölteni, mint odajárni, de áh, az szent és sérthetetlen volt, menni kellett, pont.
Aztán úgy a második hónap együttélés után kijelentettem, hogy oké, ő menjen, nem érdekel, én nem b...m el a teljes vasárnapomat ilyenre.
Persze jaj, megsértődnek, etc. És az kit érdekel, úgy őszintén? Engem nem, de ha neki 30 évesen nehéz beleállni egy kofliktusba, az meg nem az én bajom.
Végül persze szakítottunk, mert tényleg amit anya-mama mond, az szent. :D
26#
Neked sem volt addig sem kötelező ebédere járni amíg nem látjátok együtt..
A kérdező semmivel sem jobb a férjnél.. ő sem hajlandó fel vállalni a konfliktust 🤷
Az ilyen embereken nem lehet segíteni, csak saját maguk tudnak..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!