Anyósommal jóba vagyok.tegnap kókuszgolyót készítettem,és a recept szerint egy éjjelre rumba áztattam a meggyet ami a közepébe került. Anyósom becsiccsentett tőle,és azt mondta,hogy kicsit eltúloztam. Irigységből mondta?
Figyelt kérdés
A család minden egyes tagjának ízlett, senki sem érezte túlzásnak a rumba áztatott meggyet, csak ő. A párom bátyja azt mondta,ilyen finomat még nem is evett, pedig édesszájú a fiú.Úgy érzem,hogy az anyósom ezzel szurkálódni akart. Legközelebb nem küldök neki sem kóstolót,sem semmit.Ha tényleg szeret, akkor miért állította be úgy,hogy én berúgattam őt?2023. jún. 22. 16:15
41/44 anonim válasza:
Kicsit fontoskodhatott, most emgnyugodott
42/44 anonim válasza:
Én teszek bele rum aromát és megylevet meggyet senki nem szereti és még senki nem rúgott be töle.
Úgyhogy valamit elrontotál azon kókuszgolyó.
43/44 anonim válasza:
1. Nem biztos hogy kamu, tényleg vannak ilyen bolhabol elefántot emberek mint a kérdező.
2. Azt hogy berugott tőle szerintem nem szó szerint értette hanem egy utalás volt arra hogy nagyon intenzíven érződött rajta a rum.
3. Ez valószínűleg az ő izlesenek nem tetszett. Igen, ha ajándék akkor nem illett volna kritizalnia akkor se ha nem ízlik neki, de neked ezen ennyire megsertodni hogy még képes vagy kérdést is kiirni róla szintén nagyon gáz.
44/44 anonim válasza:
Egyél már meg párat te is, hátha attól lenyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!