Anyósommal jóba vagyok.tegnap kókuszgolyót készítettem,és a recept szerint egy éjjelre rumba áztattam a meggyet ami a közepébe került. Anyósom becsiccsentett tőle,és azt mondta,hogy kicsit eltúloztam. Irigységből mondta?
Ha jóban vagytok, miért sértődsz meg mindenen?
Az én anyám is megmondja kerek-perec, ha nem ízlik neki, amit csinálok. És? Nem lehet véleménye másnak, csak ha pozitív? Eszembe nem jutna feldugni az orrom, meg elméleteket gyártani. Szerintem ti egyáltalán nem vagytok jóban, és az írásod - ha nem kamu - alapján te vagy az, akinek semmi nem tetszik.
"azt mondta,hogy kicsit eltúloztam"
Szerintem ennyiből kár ekkora ügyet csinálni. Legyints egyet és lépj tovább. Mindenki másnak ízlett a kókuszgolyó, szóval nem az van, hogy ehetetlent készítettél. Ha anyósnak tényleg nem jött be, az ő dolga, nem volt köteles egy falatnál is többet enni belőle.
Mondjuk más kérdés, hogy ha nekem nem jön be egy kaja, amit ajándékba kapok, nem teszem szóvá, egyszerűen nem eszem meg vagy nem nyilvánítok véleményt a készítőjének és ennyi. De amit ő mondott, azt szerintem kár így felfújni.
Nem tudom, mit lehet egy kókuszgolyón irigyelni. A világ legegyszerűbb deszertje, egy 5 éves is elkészíti.
Túlreagálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!