Anyósommal jóba vagyok.tegnap kókuszgolyót készítettem,és a recept szerint egy éjjelre rumba áztattam a meggyet ami a közepébe került. Anyósom becsiccsentett tőle,és azt mondta,hogy kicsit eltúloztam. Irigységből mondta?
23, szerintem meg semmi rossz nincs abban, hogy az, akinek többször adok ételt, megmondja, ha nem így szereti. Én pl rengetegszer sütök rétest, olyankor mindenki hoz egy tepsit, aztán viheti haza tele. Sógorom mondta, hogy isteni, de bocs, a mazsola kuka, mert nem szeretik. Legközelebb anélkül kapta.
Vagy apám ezerszer édesebben szereti, hát megmondta, hogy finom, de hol a cukor?
Én sem veszem ezt ilyen komolyan, hogy ajándékot nem kritizálunk.
Főként, mert én nem veszem ajándéknak, ha egy közeli családtagnak adok kóstolót. De lehet azért nem, mert nálunk ez mindennapos oda-vissza. Épp ezért szoktuk megemlíteni, ha valami nem az ízlésünknek való vagy ha esetleg tudunk egy praktikát, amivel a másik finomabban készítheti. Ezt vagy megfogadja vagy nem. Akkor sincs sértődés. De például az én anyósom is szokott tanácsokat adni, mit hogy lehetne finomabban, gyorsabban, egyszerűbben készíteni. Én ezt segítségként tartom számon. Van amikor fel i hívom, hogy ezt vagy azt hogy készíti.
Most megkívántam a kókuszgolyót. :C
Mondjuk egy egész éjjelre beáztatni tényleg kicsit durván hangzik.
Szeret fontoskodni
Van ilyen
Most rajta múlt valami, kellett véleményt mondjon
Ez kicsit olyan mint amikor esik az eső es a buszsófőr nem nyit ajtót egyből az utasoknak, pöszlézi a kabátját, élvezi hogy most mindenki rá vár es rajta múlik valami.
Amúgy a fizu kicsi, es úgy érzi, hogy semmi kontrollja es hatalma nincs.
Es akkor ebben éli ki magat. Áznak az utasok es ő erre gerjed
Itt nem teljesen a kókuszgolyóról szól a történet,hanem arról,hogy anyós a semmiben is kereste a hibát. Mivel mindenkinek ízlett,ezért irigykedett,és kitalálta,hogy neki sok volt benne a rum. De mivel jóban van a kérdezövel,nem úgy adta elő,mintha kritizálná,csak annyira,hogy a kérdező ezt magára vegye.
Kérdező! Ha a többieknek ízlett,így csináld legközelebb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!