Anyósommal jóba vagyok.tegnap kókuszgolyót készítettem,és a recept szerint egy éjjelre rumba áztattam a meggyet ami a közepébe került. Anyósom becsiccsentett tőle,és azt mondta,hogy kicsit eltúloztam. Irigységből mondta?
11-re:
Mondjuk, ha süteményt csomagolnak nekem és nem ízlik, akkor túl azon, hogy keveset eszem belőle (meghagyom a családtagjaimnak), véletlenül sem kritizálom annak, aki elkészítette és jó szívvel küldte nekem.
Ez felnőtt (nem demens) embertől ordas bunkó viselkedés. És ezen nem csodálom, ha felkapta a vizet a kérdező.
Oké, én nem lelkiznék rajta, csak elkönyvelném, hogy ő egy bunkó ember.
Nem lehet h ilyen hangsúlyvan mondta?
" Tegnap becsíptem a s7titől 😁Alighanem sok lett az a rum benne 😅"
Mert ugye nagyon nem mindegy
Én is lehet, hogy megettem volna, mert baromira édesszájú vagyok. Ha nincs más, akkor háztartási kekszet áztatok tejbe, de attól még nem gondolom, hogy a cukrászművészet csúcsa lenne.
Valószínűleg a kókuszgolyódat is megettem volna, pedig nekem határozottan túlzás lett volna, mert sem meggyet, sem rumot nem szoktam tenni bele (a gyerekek nem eszik meg vele). Az alkoholt nem is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!