Miről beszélgessek az apósommal?
Figyelt kérdés
1-2 havonta megyünk oda a parommal 2-3 napra. Mondta már ő is(igaz após csak a hátam mögött...), hogy csendes vagyok, a párom is. De egyszerűen nincs témám, amiről tudnék beszélni vele... Ritkán ha odaérünk megkérdezi mizu van errefele (230kmre lakunk tőle) és kb ennyi. Mivel introvertált vagyok és megfelelési kényszerem is van így nehezebb vagy elfogadnom, amit gondolnak és leszarni, mert ilyen vagyok vagy sokkal többet beszélni, de nem érzem komfortosan ott magam, szorongok. Igaz már 2 éve együtt vagyunk, 1 évig sűrűn jártam oda, de mégsem megy a feloldódás...2023. jún. 19. 18:58
21/21 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne feszülj rá, aztán majd megy magától a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!