Miről beszélgessek az apósommal?
Bruh, köszi. Lehet manapság divat, de én egész életembe az voltam és ezt a környezetem mondta nekem. ☠
De nem gáz.
Viszont az, hogy a párom miről beszélget az itt nem releváns, hisz apám teljesen más, mint az ő apja. Apámmal bármiről lehet beszélgetni. Meg férfi férfivel jobban elbeszélget. Anyóssal, ha találkozunk több témám lenne, csak nem tartja a párom vele a kapcsolatot. Viszont apóssal nincs témám.
Én is így voltam . Esetleg próbálj bekapcsolódni abba amiről eleve beszélgetnek ( csak nem kukák végig :D ) , én pl megkérdeztem
Honnan vettek a kaspot, hogy gondozzák a leandert stb :D végül így úgy, nehezen, de sikerült tartalmasabban is beszélgetni . Pedig rám is volt panasz.. sőt, egy ideig már meg hívva se voltam. Aztán meg az bevallt amit első mondott… pálinka :D azóta elfogadom és sikerül beszélni, meg egyébként is van már egy két közös pont azerencsere. De tényleg ilyen gagyi kérdésekből kell kiindulni :D Rohadtul nem érdekelt a kaspo és volt leanderem is pl, de így legalább olyat kérdeztem amiről tudtak beszélni meg én is tudtam reflektálni, hogy de én így meg így szoktam :D legközelebb már ő mutatta, hogy metszi stb, aztán kialakult a párbeszéd :)
Az alapokon kívül gondoltam. 3 napig nem tudunk arról beszélni.
Más is van így?
Mire reagáljak?
Alapból nem navy beszedes após se, fiától megkérdezi mi történt vele, amíg távol volt és ennyi.
Kb. magába elvan, csinálja amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!