Barátom anyukája rám írt messengeren. Hogyan köszönjek, miről beszélgessek vele?
Az attól függ.
Ne tegezd ha nem vagytok olyan viszonyba. Az hogy miről beszéljetek szerintem attól is függ miért írt rád. De megkérdezheted hogy telt a napja, hogy érzi magát. Igazából bármi :)
Úgy köszönj neki, ahogy a való életben is köszönsz, vagy ha még nem ismered személyesen, akkor ahogy köszönnél neki.
És hogy miről beszélgess vele?
Hát arra reagálj, amit írt neked, aztán ha válaszol, akkor - megint csak azt mondom - amit arra a kérdésre, témára egy személyes beszélgetésnél válaszolnál.
Csak természetesen, kapd ki a zabszemet!:)
Ez a szoveget a messenger kuldi hogy van egy uj kapcsolatod es koszonj ra.
Nem az anyukaja irt
#4 De igen, az anyukája. A nevét tudom, és a barátom is mondta, hogy szeretne megismerni kicsit (már amennyire messengerek keresztül meglehet).
De visszaírtam neki, nagyon aranyos és kedves, kár volt félnem, köszi a válaszokat :)
-Szia. Te vagy Peti barátnője, mi?
-Csókolom. Igen.
-Milyen az ágyban?
...
Csak viccelek. Ne vedd túl komolyra a dolgot. Legyél kedves, mint mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!