Miről beszélgessek az apósommal?
9.
Mondtam már én is, hogy ő sem igazán szól hozzám, de a párom azt mondta azért, mert én se hozzá. Nem lettem előrébb ezzel sem.
A barátom igazából megbeszéli vele a családi dolgokat és ennyi. Ő is inkább a tesóival beszél.
ha az anyosomnal vagyunk akkor beallok kis gyerek / kislany moduszba. azaz kerdezek, kivancsi vagyok, figyelek, hallgatom mit mesel.
Anyosom imad (anno aposom is amig elt). Ez a titka. Csinalj ugy mintha erdekelne MINDEN amit o csinal, szeret.
Aposom nagy klarinettezo volt, hat nekem fogalmam sincs az ilyen fuvos hangszerekrol , de kikerdeztem mindenrol, meg hogy merre jart hol lepett fel..
anyosom tipikus, imad fozni. Minden alkalommal megkerdem jaj tanitson meg hogy fozzem azt az xy kajat vagy sütit sütni amit a fia ugy imad...nekem sosem sikerul ugy...
A multkor fel napon at mutogatta a fotokat amikor o 25 eves volt... stb :-D
par napig ki lehet birni az ilyen dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!