Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miről beszélgessek az apósommal?

Miről beszélgessek az apósommal?

Figyelt kérdés
1-2 havonta megyünk oda a parommal 2-3 napra. Mondta már ő is(igaz após csak a hátam mögött...), hogy csendes vagyok, a párom is. De egyszerűen nincs témám, amiről tudnék beszélni vele... Ritkán ha odaérünk megkérdezi mizu van errefele (230kmre lakunk tőle) és kb ennyi. Mivel introvertált vagyok és megfelelési kényszerem is van így nehezebb vagy elfogadnom, amit gondolnak és leszarni, mert ilyen vagyok vagy sokkal többet beszélni, de nem érzem komfortosan ott magam, szorongok. Igaz már 2 éve együtt vagyunk, 1 évig sűrűn jártam oda, de mégsem megy a feloldódás...

2023. jún. 19. 18:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

9.

Mondtam már én is, hogy ő sem igazán szól hozzám, de a párom azt mondta azért, mert én se hozzá. Nem lettem előrébb ezzel sem.

A barátom igazából megbeszéli vele a családi dolgokat és ennyi. Ő is inkább a tesóival beszél.

2023. jún. 19. 19:22
 12/21 A kérdező kommentje:
Apámmal többet beszélget, mint az ő apjával.
2023. jún. 19. 19:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha el van magában miért akarsz beszélgetni vele?
2023. jún. 19. 19:28
 14/21 A kérdező kommentje:
Mert a hátam mögött mindenkivel azt beszéli, hogy degci csendes ez a lány.
2023. jún. 19. 19:33
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
Kérdezd meg mi érdekli miről szeret beszélgetni.
2023. jún. 19. 19:35
 16/21 A kérdező kommentje:
A válasza az, hogy bármiről.
2023. jún. 19. 19:37
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kezdj el beszélni a szülésről vagy a hüvelygombáról hidd el hamar magától fog feldobni más témát.
2023. jún. 19. 19:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi :DDD
2023. jún. 19. 19:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fenének mész oda állandóan? Nincs egymással dolgotok, nem vagyok egy stílusúak. Nem kötelező két majdnem idegennek beszélgetnie. És nem az apósod. Menjen a párod egyedül, ha neki annyira hiányzik! Te meg évente kétszer. Mért nem mersz a sarkadra állni és az érdekeidet képviselni? Biztos neked való ez az ember? Addig szakíts, amíg nincs gyerek! Szerintem jó okod lehet rá.
2023. jún. 19. 20:09
 20/21 anonim ***** válasza:
80%

ha az anyosomnal vagyunk akkor beallok kis gyerek / kislany moduszba. azaz kerdezek, kivancsi vagyok, figyelek, hallgatom mit mesel.

Anyosom imad (anno aposom is amig elt). Ez a titka. Csinalj ugy mintha erdekelne MINDEN amit o csinal, szeret.

Aposom nagy klarinettezo volt, hat nekem fogalmam sincs az ilyen fuvos hangszerekrol , de kikerdeztem mindenrol, meg hogy merre jart hol lepett fel..

anyosom tipikus, imad fozni. Minden alkalommal megkerdem jaj tanitson meg hogy fozzem azt az xy kajat vagy sütit sütni amit a fia ugy imad...nekem sosem sikerul ugy...

A multkor fel napon at mutogatta a fotokat amikor o 25 eves volt... stb :-D

par napig ki lehet birni az ilyen dolgokat

2023. jún. 19. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!