Gyerekünk van, hogy tudnám mégis minimalizálni a kapcsolattartást a párom családjára, akik rossz példák a gyerekemnek?
Ide kár kiírni ilyen kérdést, mert nekedesnek.
Akiknél minden csacsi-ragyi a családban, azok nem értik ezt egyaltalán, csak az észt osztják. Osztanák.
Nálunk az én részemről ilyen a család.
Nevelőapám pont letojja, hogy ott vannak-e a gyerekek, ugyan úgy ordít, káromkodik. Öcsém, aki 13 éves, megállás nélkül kötözködne a fiammal (4 éves), mert iszonyú rossz természete van.
Viszont anyámmal és a hugommal elvagyok.
Mi ha megyünk, általaban úgy megyünk, hogy nevelőapám ne legyen otthon. Az öcsémet még valamennyire tudom kezelni.
Viszont ha nevelőapám otthon van, vagy hazaér, 1 szót is szól ami nem tetszik, azzal a lendülettel ülünk is a kocsiba és jövünk haza.
(Nem egy borsodi roma család. Fejér megyében élnek, fehér bőrűek, csak zakkantak az agyukra. Mielött bárki elkezdene cigányozni meg putrizni, mert itt az is menő)
11-es, de te a saját családod látogatását döntöd el, a kérdező meg azt akarja eldönteni, a párja családjához mikor menjenek.
Totál más a két dolog. Én se vagyok jóban az enyémmel, nem is tartjuk már a kapcsolatot, a gyerekeimet se vinném, de a férjemnek hogy tilthatnám meg, hogy odavigye a gyerekeket a saját családjához, ha ilyenek lennének?
Ez csak akkor működik, ha az ember felismeri, milyen a családja. Am8g a k3rdező férjének megfelel a sajátja, és menni akar, vinni a gyereket, a kérdező nem sokat tud tenni, max. mindig veszekedni vele. Ennyi. Ez nem nekiesés, ezek a tényekm
Mondjuk én eleve nem is szülnék olyan embernek, akinek a családjátol rosszul vagyok :D
Pontosabban védekeznék, de persze te is amellett estél teherbe.
14 csak sajnálni tudlak, vájkálj a saját életedben.
15nek igaza van, valahogy tökéletessel nem találkoztam még a 30 év alatt
De akkor mi a kérdés?
Tudtad, hogy ilyen a családja, te elfogadtad ezt a hibáját, ahogy más meg más hibát fogad el a párjában.
Elmondtuk, váljàl el, és akkor majd minimalizálhatod a kapcsolattartást, ha neked ítélik a gyereket. Amíg közösen nevelitek, addig nem tudod megtiltani az apának, hogy odavigye a gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!