Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gyerekünk van, hogy tudnám...

Gyerekünk van, hogy tudnám mégis minimalizálni a kapcsolattartást a párom családjára, akik rossz példák a gyerekemnek?

Figyelt kérdés
Nem volt tervezett a baba. A párom családját nem kedvelem. Káromkodnak, hangoskodnak, elég butácskák.. Mit tudnék tenni? Ha csak havonta találkozunk velük az elég lenne? Véletlen sem akarom hogy rossz példa legyen a gyerek előtt, elég ha majd közösségből átragad rá...

#gyerek #Kaocsolattartás
2023. jún. 11. 18:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%

Ide kár kiírni ilyen kérdést, mert nekedesnek.

Akiknél minden csacsi-ragyi a családban, azok nem értik ezt egyaltalán, csak az észt osztják. Osztanák.

Nálunk az én részemről ilyen a család.

Nevelőapám pont letojja, hogy ott vannak-e a gyerekek, ugyan úgy ordít, káromkodik. Öcsém, aki 13 éves, megállás nélkül kötözködne a fiammal (4 éves), mert iszonyú rossz természete van.

Viszont anyámmal és a hugommal elvagyok.

Mi ha megyünk, általaban úgy megyünk, hogy nevelőapám ne legyen otthon. Az öcsémet még valamennyire tudom kezelni.

Viszont ha nevelőapám otthon van, vagy hazaér, 1 szót is szól ami nem tetszik, azzal a lendülettel ülünk is a kocsiba és jövünk haza.

(Nem egy borsodi roma család. Fejér megyében élnek, fehér bőrűek, csak zakkantak az agyukra. Mielött bárki elkezdene cigányozni meg putrizni, mert itt az is menő)

2023. jún. 12. 07:06
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

11-es, de te a saját családod látogatását döntöd el, a kérdező meg azt akarja eldönteni, a párja családjához mikor menjenek.

Totál más a két dolog. Én se vagyok jóban az enyémmel, nem is tartjuk már a kapcsolatot, a gyerekeimet se vinném, de a férjemnek hogy tilthatnám meg, hogy odavigye a gyerekeket a saját családjához, ha ilyenek lennének?

Ez csak akkor működik, ha az ember felismeri, milyen a családja. Am8g a k3rdező férjének megfelel a sajátja, és menni akar, vinni a gyereket, a kérdező nem sokat tud tenni, max. mindig veszekedni vele. Ennyi. Ez nem nekiesés, ezek a tényekm

2023. jún. 12. 07:37
 13/18 A kérdező kommentje:
12 teljesen megértelek, itt is ez van sajnos. Párom màr szólt nekik, hogy ne, ifeig óráig megy, hogy visszafogják magukat.
2023. jún. 12. 08:27
 14/18 anonim ***** válasza:
25%

Mondjuk én eleve nem is szülnék olyan embernek, akinek a családjátol rosszul vagyok :D

Pontosabban védekeznék, de persze te is amellett estél teherbe.

2023. jún. 12. 10:26
 15/18 anonim ***** válasza:
23%
Aki olyan part var aki minden kriteriumnak megfeleljen az egyedul marad. Valami mindig van, mar annak örülhet az ember ha a parjaval kijönnek, nem hogy annak még a családjaval.
2023. jún. 12. 12:17
 16/18 A kérdező kommentje:

14 csak sajnálni tudlak, vájkálj a saját életedben.

15nek igaza van, valahogy tökéletessel nem találkoztam még a 30 év alatt

2023. jún. 12. 12:59
 17/18 anonim ***** válasza:
31%

De akkor mi a kérdés?

Tudtad, hogy ilyen a családja, te elfogadtad ezt a hibáját, ahogy más meg más hibát fogad el a párjában.

Elmondtuk, váljàl el, és akkor majd minimalizálhatod a kapcsolattartást, ha neked ítélik a gyereket. Amíg közösen nevelitek, addig nem tudod megtiltani az apának, hogy odavigye a gyereket.

2023. jún. 12. 13:02
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
Fontos lenne tudni, hogy az apja mennyire partner a látogatások számának csökkentésében. Vele kell megegyezned, és azt betartani. Nem olyan bonyolult ez, ha hívnak, programotok van, nem jó, majd legközelebb. Ha mennének, szintén nem jó. Ilyen közösségbe évi 1x mennék gyerekkel. Karácsonykor. 1 órát. (Ennél jobb rokonokhoz is korlátoztuk évi 4-6 alkalomra... Nem is tűnik fel a ritkaság, mert távolság is van, de ebben bőven van szándékosság is.)
2023. jún. 13. 08:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!