Gyerekünk van, hogy tudnám mégis minimalizálni a kapcsolattartást a párom családjára, akik rossz példák a gyerekemnek?
Honnan tudod, hogy a gyerek előtt is ilyenek lennének?
Honnan tudjuk, nekik mennyi lenne elég?
A párod mit mond?
Miért releváns, hogy tervezett volt-e a gyerek?
Mert már voltunk ott gyerekkel nem is egyszer.
Párom persze próbálja fékezni őket de nem megy. Mondom gyomorforgató a társaságukban lenni.
Utolsó mondatodra pedig: mert sok kérdes alá írják h minek kell szülni.... Mielőtt még nekem esnek, mindig akartam gyereket, evidens volt h megtartom
7-es, én nem vinném örömmel, de nem is vállalnék gyereket olyannal, aki rendszeresen odajár az ordibálós idióták közé, mert akinek ez megfelel, az maga is idióta.
Az meg mindegy, a kérdező hova nem vinné a gyereket, mivel nem az ő tulajdona, az apa is oda viszi, ahova akarja, ez az igazság.
Sok kérdés alá...
Amíg az internetről élsz és a saját gondjaidat is itt akarod megoldani, nem lesz változás.
Rossz hír. Senki nem fogja neked megmondani, mert ez nem egy excel táblázat, ahol pontokba le van írva, hogy mit kezdj anyósodékkal, meg mit mondj nekik.
Bizony saját erőforrás kell. El kell ballagni egy terápiára, önismeretet kezdeni, kiállni magadért, világosan megfogalmazi az érzéseidet és szükségleteidet. Mert a netről nem lehet élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!