Hogyan reagálnátok a folytonos kéretlen segítségnyújtásra?
házfelújításban vagyunk és a legtöbb dolgot magam végzem, így bár lassan, de jól haladunk
apósom folyton próbálja átvenni a koordinálást, munkafolyamatokat
pl. időpontot egyeztet a szakikkal a megkérdezésem nélkül, vagy elkezd egy munkafolyamatot amíg én munkában vagyok (amit szte tökéletesen csinált de sokszor sajnos kontárkodás inkább)
utána persze engem hibáztatnak, h ő csak segít én pedig ahelyett, h hálás lennék, inkább mérges vagyok rá
már többször is jeleztem, h nem kell a segítség és ha szükség lenne vmire, akkor majd keresem őt, de egyszerűen nem bírja ki, h ne avatkozzon bele
emiatt folytonos a konfliktus a családban
Nő vagyok, de mondjuk a harmadik alkalommal kiosztottam volna, és nem szépen, mint teszem bárkivel, aki kéretlenül beleszól a dolgomba, vagy helyettem intézkedik.
Igen, általános a sértődés emiatt a családban, mert "ők csak jót akarnak". Nem érdekel, amikor segítség kell, SZÓLOK, egyébként pedig mindenki foglalkozzon a saját életével, és problémájával.
Nem kell meghunyászkodnod, nyisd ki a szád, ha már a nejed nem képes leállítani az apját - nekem mondjuk menne, akár azon az áron is, hogy nem szólok hozzád lesz a vége.
A feleséged is kapja már össze magát, ne pityogjon meg szomorkodjon az apucival való konfliktuson.
A ház meg rátok szakad...
Rakd már helyre ezt a nyomi bandát!
Te vagy a ház ura!
Dehogy akar jót, erőszakos b.rom.
Ezt kéne megértetni,meg elküldeni a p.csába ha már a szép szóból nem ért.
Ha a lebaszás után sem ért, fognák egy vödör jó rikító festéket, elmennék a házukhoz, elkezdeném pingálni. Ha haborog vállat vonok hogy csak segíteni akarok. Nem baj ha nem kérte senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!