Hogyan reagálnátok a folytonos kéretlen segítségnyújtásra?
házfelújításban vagyunk és a legtöbb dolgot magam végzem, így bár lassan, de jól haladunk
apósom folyton próbálja átvenni a koordinálást, munkafolyamatokat
pl. időpontot egyeztet a szakikkal a megkérdezésem nélkül, vagy elkezd egy munkafolyamatot amíg én munkában vagyok (amit szte tökéletesen csinált de sokszor sajnos kontárkodás inkább)
utána persze engem hibáztatnak, h ő csak segít én pedig ahelyett, h hálás lennék, inkább mérges vagyok rá
már többször is jeleztem, h nem kell a segítség és ha szükség lenne vmire, akkor majd keresem őt, de egyszerűen nem bírja ki, h ne avatkozzon bele
emiatt folytonos a konfliktus a családban
eddig veszekedni nem akartam vele, mert látom, h a feleségemnek milyen rosszul esik, h folyton mérges vagyok rá, pedig ő csak jószándékból akar segíteni és nem akarja megbántani, de emellett pedig egyerért velem, látja ő is, h a munkák, amiket elvégez, nem jók
nem tudom hogyan jöhetnénk ki ebből konfliktus nélkül
De hogy kerül oda egyáltalán az apósod? Hogy jut be a házatokba, honnan tudja a számát a munkásoknak, akikkel dolgoztatsz?
Nem értem.
sajnos nálunk ez már odáig fajult, h a család tágabb része szemében is mi vagyunk a rosszak, mert hálátlanok vagyunk és elküldjük őt onnan, pedig csak segíteni akar
lassan kezelhetetlen a helyzet
válás az nem lesz, feleségem sokat vitatkozik emiatt velük és amíg velem ért egyet, addig köztünk emiatt nem lesz konfliktus
csak látom rajt, h sokszor elszomorodik ő is, h tehetetlen és tönkre megy a család
a ház jelenleg nyitott még, ki van minden pakolva, nem kell kulcs, h bejusson
teljes felújítás zajlik és a nyílászárók cseréje folyamatban van (bejárati ajtó is)
szakikat ő is ismeri, mi is rajta keresztül ismerjük őket, tőle kaptuk meg az elérhetőségüket anno mikor belevágtunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!