Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom lehet az esküvői tanúm?

Anyósom lehet az esküvői tanúm?

Figyelt kérdés

Azt találtam, törvény szerint 18. életévét betöltött, cselekvőképes, magyar állampolgár lehet tanú.

Viszont édesanyám szerint az "örömanya" vagyis az anyósom, nem lehet a tanúm.

Most az hogy illik-e vagy szokás-e nem érdekel, csak jogilag lehet-e?

2023. máj. 8. 10:25
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
69%
Es magasrol fogok tenni ra en is h ki mit gondol. Teljes mellszelesseggel vallalom hogy nekem sincs kb mast felkerni. Es?? Akkor meg sertegetni is kell?? Gondolkozzatok mar..
2023. máj. 10. 22:52
 32/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre egy értelmes ember!
2023. máj. 11. 09:20
 33/40 anonim ***** válasza:
30%

Ha így viselkedik a való életben is, nem csoda, ha nincs más, akit felkérhetne. Egy barát, rokon, vagy munkatárs.

Amúgy a kérdező egy troll de etessétek csak!

2023. máj. 11. 14:49
 34/40 A kérdező kommentje:
Az egy akivel gond van, az te vagy. Nézz magadra!
2023. máj. 11. 18:20
 35/40 anonim ***** válasza:
69%

Legalabb a kerdezo (es en se!!) szedunk ossze minden retket "barati tarsasag" cimszo alatt hogy egy rakas ember kiralatbol ott fujja rank a buborekot a 110 fős lagzin akikbol maximum 5 emberre szamithatunk ha baj van.

Akkor inkabb az az 5 ember jojjon. Szerintem.

Kerdezo! Hagyd: ugyse fogjak megerteni. En is csak azert ertelek mert hasonlo esetem lesz. Es nem fog erdekelni kinek nem tetszik. Amugyse gondoltam kamu-tanút szerezni. Ha nincs mas,nincs mas. Ez van.

2023. máj. 12. 14:15
 36/40 A kérdező kommentje:

Így van, köszönöm, bár ő vadidegenként nem hiszem, hogy bármit tud rólam, ami alapján ítélkezhet.

De én is tudok ítélkezni felette, bár azt se tudom kicsoda...

2023. máj. 12. 16:16
 37/40 anonim ***** válasza:
39%

Nem zavar, hogy több különböző emberről hiszed azt, hogy egy és ugyanaz? XD Én ugyan írtam neked választ, de nem én írtam mindet, ami nem értett veled egyet.

Igaz, egyikünk sem tud rólad semmit, de az süt az írásodból hogy egy valódi bunkó vagy, aki segítséget várt, de nem azt kapta, amit elvárt volna. Ne aggódj, az oldal 80%-a ilyen. Vagy tényleg egy troll vagy.

2023. máj. 12. 20:36
 38/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom te melyik rendezvényen vagy... Semmilyen segítséget nem kértem, egy kérdést tettem fel, amire kaptam kb 10 normális, értelmes választ. Azoktól akiknek az iq szintjük a normális felett van. A többiek (köztük te is) elkezdtek személyeskedni és nem a kérdésre válaszolni... Erre nem tudok mit mondani.
2023. máj. 13. 18:52
 39/40 A kérdező kommentje:
Se te se más véleményére nem voltam kíváncsi, mégis leírtátok. És én vagyok ezért a bunkó...
2023. máj. 13. 18:53
 40/40 anonim válasza:
67%
Kérdező, a kérdésedet olyan jellegűen fogalmaztad meg, ami felkelti az érdeklődését az embereknek, hogy "vajon miért akarja ő az anyósát kérni tanunak?". Tehát lényegében kiprovokáltad ezt a veszekedést, mert tudtad, hogy az emberek meg fogják kérdezni, hogy miért szeretnéd őt tanunak, ezáltal előadhatod a tipikus "mi köze hozzá bárkinek?" témát. Ne haragudj, de annyira átlátszó az egész, jobb kérdést is ki találhattál volna, ha veszekedni akarsz.
2023. júl. 5. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!