Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit féltékenykedik anyós?

Mit féltékenykedik anyós?

Figyelt kérdés

Terhesség alatt mégcsak felse hívott telefonon!

Szemelyesen nem keresett!

DE!!! ,mióta megszültem a férjemen keresztül üzenget,vagyis nem kifejezetten nekem szól hanem páromnak hogy valahogy változtasson a dolgon úgy hogy en arról ne tudjak. !

Folyamatos vita hogy sérelmezik keveset látják a babát

Párom rengeteget dolgozik,sokszor túlórázik ,nyilván ha sétálok a picivel egyértelmű hogy a saját anyukám kérdezem meg lenne e kedve velunk tartani?!

Komolyan mondom olyan ideges vagyok jelenleg hogy remegő kézzel írom a kérdésem !

Ugyanis egy fél órája hogy anyukámmal es a fiammal sétáltam lent

Erre hív parom telefonom hogy hivta ot az anyja hogy latott minket sétálni es nagyon sérelmezi hogy ő bezzeg nem lehet a babával!!

Válzotasson ezen legyen szíves!

Es rácsapta a telefont

Párom higgadtan mondta nekem hogy nemigazan tud a helyzettel mit tenni,megeri mind a két oldalt,de valahogy csinaljam mar ugy hogy az ő anyja is babázhasson

De én a sajat anyukammal szeretnek setalni !

Foleg hogy o valoban a terhesseg alatt is mellettem alt es segitett nekem,bevasarolni hogy ne cipekedjek amikor parom epp tobb napos munkan volt

Fozni ha epp erőtlen voltam.

Csak az erdekel,hogy ebbe a helyzetbe ti mit tennétek?!

2023. ápr. 28. 12:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
91%
Én megértelek. Nálunk is én próbáltam felvenni a kapcsolatot mikor még gyerek sem volt a képben, nem kellettem. Miután gyerek volt egyből állandó tobzódás ment. Le is állítottam a dolgot, a gyereknek én vagyok az anyja
2023. ápr. 29. 18:28
 52/61 A kérdező kommentje:

51

Te hogyan állitottad le?

Nem lett belole sertodes?

Parod megertette megerto volt? (Mert ugye megis csak az anyja)

2023. ápr. 29. 19:19
 53/61 anonim ***** válasza:
91%
Páromnak elmondtam az érveimet. Rosszul esett neki de teljesen megértette, nem erőlteti már a dolgokat. Találkozunk havonta, nincs már ez a gyerek fölött portyázás.
2023. ápr. 29. 20:21
 54/61 anonim ***** válasza:
65%
De örülök hogy így gondolkodsz, mármint hogy nem neveled ellene a gyereket. A történtek fényében teljesen jogos hogy így érzel. Nem tudja esetleg a párod megoldani hogy láthassa? De az #51-es tanácsa is jó.
2023. ápr. 29. 21:29
 55/61 anonim ***** válasza:
24%

Tulzol. Szerintem az unoka se izgatja a nenit. Tenyleg hihetetlen hogy azt hiszed hogy az miatt hogy van ez az allapot ami nyilvan nem betegseg es te jol vagy minden oke-hogy hivogasson. De mit kerdezzen? Hogy hogyan lettel terhes? Vagy hogy napi hanyszor mesz pisilni? Mivel ilyenkor lehet gyakoribb. Vagy mit kerdezzen?

Rugott e a baba? Ezel TOTAL termeszetes dolgok. Rug a baba,neked gyakran kell pisilni,neha hanyingered van,lehet a vernyomasod ingadozik es a vege fele nem ajanlott szexelni sem. Ezt tudja mindenki.

Mit varsz mit kerdezzen ??? Mit akarsz. Hihetetlen :D

2023. ápr. 30. 23:20
 56/61 anonim ***** válasza:
13%

Alig varjuk hogy a fiadnak legyen felesege 😀😀😀 es szuljon!

Hidd el az a no is kozelebb lesz a sajat anyjahoz.

:D szoval ha fiad van az kesobb rosszabb mert aki szuli az unokat az hozzad nem all majd soha oly kozel mint a sajat anyjahoz.

Ez van :D

2023. ápr. 30. 23:23
 57/61 anonim ***** válasza:
83%
56. És itt hol a probléma? Nekem is fiam van. Tisztában vagyok vele h kb 90% az esély arra h a másik mama látja gyakrabban. Most essek hasra? Ha annyira kell kisbaba, összehozunk egy kistesót neki ha már felnőtt :D lazán bevállalnám
2023. máj. 1. 06:52
 58/61 anonim ***** válasza:
29%
Igen es ha o is kisfiu lesz??? 😂😂 Akkor kesobb lesz ugyanez. Hogy a masik mama latja tobbet az unokat.
2023. máj. 1. 10:05
 59/61 anonim ***** válasza:
61%
Magamnak szülném a kistesót, nem? Olvasd el mégegyszer mit írtam ha nem világos :)
2023. máj. 1. 12:09
 60/61 anonim ***** válasza:
28%

"Volt hogy megkertem kiserjen el vizsgalatra de csak a kifogas volt hogy most epp miert nem jo

EPESZŰ ember nem felejt."

De ha egyszerűen nem ért rá akkor miért kell megsértődni?

2023. máj. 1. 14:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!