Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen anyósnak/apósnak lenni?

Milyen anyósnak/apósnak lenni?

Figyelt kérdés
Milyen a kapcsolatod a vejeddel, menyeddel? Ilyen párra gondoltál? Unoka van? Mennyit talalkoztok? Te az após vagy az anyós vagy? Köszi :)

2023. ápr. 26. 16:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

1)

Jó a kapcsolatunk, kedves-udvarias, első perctől külön élünk, nem folyok bele az életükbe.

2)

Nem ilyen párra gondoltam, de szerintem a fiam sem. Egy nagy szerelem miatti "bosszúkapcsolat" eredménye.

3)

Van

4)

Havi 2x, tehát kéthetente.

5)

Após vagyok, de ugyanez a helyzet a feleségemmel is.

2023. ápr. 26. 16:17
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
anyós vagyok
2023. ápr. 26. 17:39
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi 1!
2023. ápr. 26. 17:43
 4/16 anonim ***** válasza:
22%
Vejtől függ :D
2023. ápr. 26. 18:14
 5/16 anonim ***** válasza:
89%

Anyós vagyok.

Jó a kapcsolatom a vejemmel, helyes, udvarias fiatalember. Közvetlen, laza kapcsolat, nem folyok bele az életükbe, amit akarnak, úgyis elmondanak. Unoka nincs.

Terveikbe be szoktak avatni többnyire minket.

Átlag 3-4 hetenként jönnek hét végén egy napra (ebéd, beszélgetés, stb).

2023. ápr. 26. 19:44
 6/16 A kérdező kommentje:
Hogy tudtátok megszokni hogy a fiatok/lányotok felnőtt? Nem olyan szokatlan?
2023. ápr. 26. 22:44
 7/16 anonim ***** válasza:
63%

Az betegebb lenne kerdezo ha 47 evesen a fiad/lanyod a kis gyerekszobajaban jatszana hidd el..na az lenne a szokatlan!

Orulj neki ha egeszseges talpraesett felnott :D

Nem vagyok anyos vagy apos.

2023. ápr. 26. 23:10
 8/16 A kérdező kommentje:
Én anyost apost kérdeztem
2023. ápr. 27. 08:16
 9/16 anonim ***** válasza:
73%
Az 7esnek igaza van, gondolom azért írtad hogy milyen ne legyél vagy ellenkezője hogy valami nem tetszik az menyedben vagy a vejedben. De tényleg nem az a fontos neked milyen tetszik. Hanem hogy ő szeresse és együtt jó irányba menjenek ami tényleg jó nem általad szimpatizált. Ezért ne szóld le a 7est mert jó szemszögből nézte. Ez nekünk fiataloknak se jó érzés mikor ez van.
2023. ápr. 27. 08:42
 10/16 A kérdező kommentje:
De leszólom, mert én anyósok, apósok válaszát vártam :) attól mert nem hangoztatják még lehet vélleményük és én kíváncsi vagyok rá :)
2023. ápr. 27. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!