Nagyobb összeg anyósnak- apósnak karácsonyra? A férjem testvérei találták ki, hogy mindenki adjon egy nagyobb összeget, és abból majd vesznek valamit ami nekik kell. Mivel nem állnak valami szuperül. De én ezt nem szeretném.
Az az igazság, hogy több 10 ezres ajándékot se a szüleimnek, se a gyerekeimnek, férjemnek, magamnak sem szoktam venni. Anyóséknak sem szántunk ekkora összegben ajándékot venni. Nrm állunk rosszul, de nem azért dolgozom, hogy nekik adjam. Nem értem a testvérek, hogy várhatják el.
Ebböl csak szarul fogunk kijönni, ha nem adunk mi leszünk a szarrágók, ha adni meg nem akarunk. Másrészről, meg a családnak kötelező segíteni, a rosszabbul állókon? Viszont hülyeségekre meg van pénzük.Ja és az elmúlt években is volt már erre példa, már ebből rendszer lesz lassan.
Kedvesen, de határozottan megkérném a család tagjait, hogy mindenki a saját f.szával verje a csalánt.
Nálunk nincs is felnőttek közt ajándékozás, és ha a rokonság kitalálná, tutira éreztetném, hogy ez pofátlan elvárás, ha egyszer nálunk nem így van.
Igen, a család arról is szól(na), hogy segítjük a rászoruló tagjait. Pláne a szülőket.
Itt nem is ajándékról lenne szó, hanem valami szükséges dolgot vennének.
Szimpla anyós-após utálat, amit előadsz.
4es! Miért szimpla anyós utálat? Ha én kétszer meggondolom, hogy egy táskát megvegyek magamnak, akkor miért adjak ajándékba ekkora összeget? Ettől még szerethetem öket.
Amúgy az sem lesz kellemes, (mivel eggyütt szoktunk lenni karácsonykor), ha majd átadják az ajándékot, hogy ettől és ettől, csak a mi nevünk nem fog elhangozni....nem jövünk ki jól belőle.
"Nrm állunk rosszul, de nem azért dolgozom, hogy nekik adjam."
Egyébként se volt róla szó, hogy mekkora összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!