Nagyobb összeg anyósnak- apósnak karácsonyra? A férjem testvérei találták ki, hogy mindenki adjon egy nagyobb összeget, és abból majd vesznek valamit ami nekik kell. Mivel nem állnak valami szuperül. De én ezt nem szeretném.
Az az igazság, hogy több 10 ezres ajándékot se a szüleimnek, se a gyerekeimnek, férjemnek, magamnak sem szoktam venni. Anyóséknak sem szántunk ekkora összegben ajándékot venni. Nrm állunk rosszul, de nem azért dolgozom, hogy nekik adjam. Nem értem a testvérek, hogy várhatják el.
Ebböl csak szarul fogunk kijönni, ha nem adunk mi leszünk a szarrágók, ha adni meg nem akarunk. Másrészről, meg a családnak kötelező segíteni, a rosszabbul állókon? Viszont hülyeségekre meg van pénzük.Ja és az elmúlt években is volt már erre példa, már ebből rendszer lesz lassan.
Miert lennek irigy? Mert a sajat penzemet nem akarom odaadni? Add oda te is a fizetesed masnak...legalabbis egy reszet ajandekba..
Rosszindulat az lehet van bennem, de felem sem a jo indulat aradt beloluk, ezt nem tagadom. Illetve azert szerintem a gazdasagi helyzet, elelmiszer aremelkedes stb...Korul lehet nezni mi van, szoval ez is kozrejatszik, hogy ne most koltsunk ennyit. Ferjem mar szolt halistennek, hogy ennnyit nem szandekozunk adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!