Nagyobb összeg anyósnak- apósnak karácsonyra? A férjem testvérei találták ki, hogy mindenki adjon egy nagyobb összeget, és abból majd vesznek valamit ami nekik kell. Mivel nem állnak valami szuperül. De én ezt nem szeretném.
Az az igazság, hogy több 10 ezres ajándékot se a szüleimnek, se a gyerekeimnek, férjemnek, magamnak sem szoktam venni. Anyóséknak sem szántunk ekkora összegben ajándékot venni. Nrm állunk rosszul, de nem azért dolgozom, hogy nekik adjam. Nem értem a testvérek, hogy várhatják el.
Ebböl csak szarul fogunk kijönni, ha nem adunk mi leszünk a szarrágók, ha adni meg nem akarunk. Másrészről, meg a családnak kötelező segíteni, a rosszabbul állókon? Viszont hülyeségekre meg van pénzük.Ja és az elmúlt években is volt már erre példa, már ebből rendszer lesz lassan.
Nem érdekelne. Mi évek óta senkinek nem adunk semmit - kivéve a gyerekeknek pár apróságot.
A tesó pedig ne más f... verje a csalánt.
Volt ilyen eset a családban, (az én részemről) de én megmondtam, hogy nem vagyok híve a pénzadománynak, mert az beleolvad a háztartásba, a számlákba, semmi maradandó dolog.
Egységesen dobtunk össze gyerekenként 20ezret (anya-apa) mert 10-10ezret szántunk egy-egy szülőre és kaptak egyvalami komolyabbat közösen.
Idén nem tudom hogy lesz, mert 60ezerből már csak levegőt lehet venni, de lehet kapnak egy mikrót és egy elektromos kávéfőzőt. Mindkettő elég ramaty nekik.
Mit akarnak venni nekik és mennyit kérnek tőletek Kérdező?
Mert mostanság már egy 3 napos, 2 éjszakás wellness is 100eFt.
Ezt már kérdezted néhány napja.
Természetesen valami jó kis kamuval el kell őket takarítani.
Amúgy mi lenne a cucc, vagy legalább mekkora az összeg, ha félsz a beazonosíthatóságtól.
Átérzem a helyzeted. Nálunk is ez volt aztan nem tüzelőt vettek végül belőle, hanem egy pálinkafőzőt és egy gozallomasos vasalot.
.. totálisan át lettem b*szva, majd megmondtam kerek perec következő januárra, hogy ne vegyünk egymásnak semmit. Ha kenyérre kell anyoseknak nyilván adok, de akkor ne harmasaval szívják a cigit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!