Anyósnak/apósnak pénz karácsonyra?
1/22 A kérdező kommentje:
Végülis annyira nem gáz, vehetnek belőle amit szeretnének, amire igazán vágynak, vagy ténylegesen szükségük van rá, nem? Zavar, hogy ilyen személytelennek érzem.
2/22 anonim válasza:
Akkor inkább utalvány, bár a párodnak csak kéne tudnia, hogy mi kell nekik.
2018. dec. 12. 14:58
Szerintem felnőtt, önálló keresettel rendelkező embereknek valóban kínos pénzt adni. Kicsit olyan, mintha ezzel azt üzennéd, hogy biztos rá vannak szorulva. Ajándékozzatok élményt. Színházjegyet/bérletet, masszázsutalványt. Akármilyen ajándékkártya is jobb ennél, ha van kedvenc üzletük. Például ha após szeret horgászni, akkor egy 5000 értékű kupon egy horgászboltba és máris személyesebb.
2018. dec. 12. 15:00
4/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy eléggé kis zárkózottan élnek. Színház, mozi stb. olyan, amihez utazni kell, úgyhogy az kilőve. Hobbijuk nincs. Igazából a ház körüli teendők, meg a munka érdekli őket. Masszázsterapeuta van a családban, de még hozzá sem mennek el, pedig ingyen megcsinálja. Ezért nincs már semmilyen ötletem. Annyit nem beszélek velük, hogy tudnám, mivel szerezhetek örömet, a párom meg ezzel nem foglalkozik, így ő sem tudja, mit adhatnánk.
Tavaly turmixgépet kaptak, igazából az is csak akkor van használva, ha én csinálok benne turmixot...
5/22 A kérdező kommentje:
A mozihoz utazáshoz annyit fűzök, hátha érthetőbb, hogy ők a szomszéd városba sem buszoznak át, így félő, ha kapnak ilyesmi jegyet akkor fel sem használják. Wellnessre sem mennének el szerintem.
Bor, jobb minőségű vagy különlegesebb édesség, kávé, aszalványok, dióbél, csokoládé. Azt csak lehet tudni mit szeretnek, fejenként 5000ből egész szép csomagot össze lehet állítani.
2018. dec. 12. 15:14
Szerintem vegyetek valami jelképeset vagy hasznos apróságot, de pénzt... az olyan személytelen, főleg karácsonyra...
2018. dec. 12. 15:21
Pénz nagyon ciki lenne, akkor inkább valamilyen vásárlási utalvány, de vehetsz egy jobbféle bort is apósnak, anyósnak meg bonbont, vagy esetleg a konyhába valamilyen felszerelést, amit tudod, hogy nincs, vagy már elkopott, de ha teázik, kávézik, akkor azt is lehet.
2018. dec. 12. 15:21
Újság előfizetés,vásárlási utalvány,ajándék kosár.
2018. dec. 12. 15:26
Olvasva a hozzászólásaidat is, megértem, hogy gondban vagytok.
Ebben az esetben esetleg vegyetek nekik olyan ajándékkártát, amivel hasznos dolgokat tudnak vásárolni. Legvégső esetben az Aldinak és a Pennynek is van ilyen kártyája. Háztartási dolgok, ennivaló annak is kell, aki nem vesz semmit és nem jár sehová.
2018. dec. 12. 15:28
Kapcsolódó kérdések: