Anyósnak/apósnak pénz karácsonyra?
Kapszulás kàvèfőző?
Értem, hogy szerény körülmènyek között èlnek és nem szeretnek menni sehiova. Az èn anyósomèk is ilyenek. De egy kis” luxusnak” a hètköznapokban lehet, hogy örülnének. Ès amikor mentek làtogatóba év közben esetleg vihettek nekik egy doboz kapszulàt.
Az ajándékutalvány jó ötlet, akár egy rossmannba is lehet már.
Vagy az ajándék csomag: cukorbeteg apósnak diabetikus édesség, 1kg eritrit, egy üveg cukormentes szörp pl. Rohadt drágák ezek a cuccok, én örülnék, ha kapnék pl egy kg eritritet ajándékba :) Vagy akár vércukor mérőhöz tesztcsík-ha van neki és méregeti
Anyósnak pulóver, apósnak pizsama, vagy köntös.
Következő évben fordítva, apósnak pulóver, anyósnak hálóing vagy pizsama. Ezek mindig kellenek, használódnak, kopnak, vihetik kórházba is.
17 vagyok
... de lehet még mindkettőjüknek szabadidőruha, sapka-sál-kesztyű, ágymelegítő, anyósnak egy szép táska, nem műszálas házi ruha.
Pénzt inkább ne szerintem...
Ajándékcsomagot össze állítsz és szuper,jó az..
kv vagy tea, attól függ mit isznak, írtál pár rágcsát is amit szeretnek, cukrosoknak való finomság apósnak stb és szuper csomag lesz. Szüleimnek és anyóséknak mindig ezt adunk,egyéni igényekre össze válogatva.
De a szüleimnek minden karácsonykor csinálok egy adag trüffel és raffaello golyót is,mert imádják és könnyen megvan és azt is belerakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!