Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen anyósnak/apósnak lenni?

Milyen anyósnak/apósnak lenni?

Figyelt kérdés
Milyen a kapcsolatod a vejeddel, menyeddel? Ilyen párra gondoltál? Unoka van? Mennyit talalkoztok? Te az após vagy az anyós vagy? Köszi :)

2023. ápr. 26. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Hú és még kedvesen én azt hittem kis naiv, hogy azért kérdezed mert nem akarsz olyan lenni...🤦
2023. ápr. 27. 09:47
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Azert kerdezte 😂😂😂 mert olyan rossz akar lenni a kerdezo is! 😂😂
2023. ápr. 27. 12:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

(1-es vagyok)

A 3-as válaszodra: Nagyon szívesen!:)

A 6-os kérdésedre:

Megszokható, mert egy többéves folyamat, nem villámcsapásszerűen következik be, hogy egyik nap még 5 éves a gyerek, másnap meg 25.

A múló évek alatt kialakulnak a felnövő gyerek elengedésének a feltételei azzal, ahogy egy (normális)szülő látja a (normális)gyereke fejlődését, önállósodási törekvéseit, életrevalóságát.

Ez az élet rendje, természetes velejárója.

Attól még, hogy a gyerek megkezdi az önálló életét, még nem jár az elvesztésével, megmaradhat a szerető kapcsolat, csak már nem rászorultsági feltételekkel a felnőtt gyerek részéről.

De hát ezért is neveltük, féltettük, óvtuk, hogy egészséges szemléletű, talpán álló emberré váljon! Ez a szülő igazi sikere!

2023. ápr. 27. 12:16
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjuk már ti mindent tudtok csak az életet nem. Más a szrt megélni és más mellette felfogni is hogy az ellentetje legyen, ha nem az akar lenni akkor miért nem cáfolta meg? Anyós-após... Hihetetlen. Na ezt pontozzátok le legalább ennel lesz miértje is, bár engem aztán annyira érdekel.
2023. ápr. 27. 13:13
 15/16 A kérdező kommentje:
13 köszönöm! :)
2023. ápr. 27. 13:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Szívesen!:)

2023. ápr. 27. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!