Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek az anyós jelölt...

Mit tegyek az anyós jelölt ugyében?

Figyelt kérdés

A párommal 3 éve vagyunk együtt, de 8 éve ismerjük egymást. Barátokként kezdtük. Nos az ő anyukája és az én nagymamám egy helyen dolgoznak és így legjobb barátnők szinte. Mamám már akkor ismerte a párom mikor mi még nem is találkoztunk 😁

Szóval mikor még csak barátok voltunk akkor sokszor mentem át az akkori párommal ( aki a mostaninak a legjobb barátja volt) és így már akkor jóban voltam az anyukájával. Azonban amikor össze jöttünk akkor ugye egyre többet voltam ott náluk és végül ez miatt oda is költöztem. Ekkor voltam 22 eves. Így éltünk ott 2 évig kb. Ez alatt a 2 év alatt mostam, főztem a családra, takarítottam. És a végén annyira túlzásba esett a nő, hogy a munkahelyemen hívogatott, hogy mi a helyzet, hogy vagyok. Oké ez még nem gáz. A fiát már nem hívogatta, mert nem vette fel neki a telefont ( nyilván őt zavarta ez a 0-24es hívogatás hogy hol van mikor ér haza .. ezért is lettem én az "áldozat") szóval egy idő után mikor éppen elmentem valahová.. társasági életet élni, barátnőzni akkor is hívogatott, hogy mikor érek haza mert egyedül van.. soha nem vagyok vele stb stb... Egy idő után felmerült bennünk a dolog a párommal, hogy költözünk. Volt egy házam amit fel kellett újítani és mehetünk is oda. Ekkor voltunk 24 évesek ha jól emlékszem és 1 évi építő munka után kész lett és decemberben karácsony előtt. Készen álltunk a Költözésre. Közben a munkálatok közben vissza hallottuk mástól, hogy alig várja hogy kirepüljünk... A szemünkbe meg hogy jaj minek megyünk és hasonlók... Nos karácsonyra már egyedül éltünk. Megjegyzem kocsival 15 percre voltunk tőlük.. mégis naponta reggel és este hívott ENGEM hogy Mizu.. reggel este.... Hétvégente át kellett menni hozzájuk minden féle képpen.. ez így ment egészen márciusig, ekkor múltunk el 25 évesek és úgy alakult, hogy teherbe estem aminek nagyon örültünk mert 1 évig próbálkoztunk. Minden lépésemről tudni akart... Mindenkinek elmondta amit megkértünk hogy ne mert még csak 10 hetes voltam... Stresszes lettem tőle nagyon... Be is következett a baj.. nincs szíve a babának és műtét... 1 hónapja volt ez.. azóta is hívogat.. hisztis hogyha nem megyünk hétvégén mert fáradt vagyok és a fiával lennék...

Most tartunk itt... Mit tegyek, hogy ne bántsam meg? Hogy megértse, hogy tér kell? Úgy érzem nem kapok tőle levegőt. Párom már beszélt vele és semmit nem ért... Mi a fenét csináljak? Konkrétan remegek ha mennem kell hozzá... Volt hogy annyira kikészített, hogy belázasodtam a stressztől....

2023. ápr. 23. 22:18
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
88%
Itt a férfinak kellene a sarkára állni, s megmondani: van saját élet, le lehet pattanni!
2023. ápr. 23. 22:39
 2/45 anonim ***** válasza:
87%
Hát nálunk ez egyszerűen nagyszerűen úgy lett megoldva hogy a párom lebaszta az anyját hogy ne cseszegessen engem, ha kell valami akkor őt hívja. Azóta engem nem hív hónapok óta. Még a saját anyámmal sem telefonáltam annyit mint korábban vele, nem is vagyok az a csacsogós fajta. Nálatok is így kellene. De abban biztos lehetsz hogy sértődés nélkül nem fog menni, de inkább az mint a stressz, majd túlteszi magát. Titkokat meg ne áruljatok el neki, bebizonyította hogy nem érdemli meg.
2023. ápr. 23. 22:42
 3/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen a párom már nem egyszer állította le. Pár nap nyugi és újra kezdte... Utána persze újabb próbálkozás hogy lecseszte a párom .. újabb pár nap pihi. Újra hívasok... 😅
2023. ápr. 23. 22:55
 4/45 anonim ***** válasza:
79%
Nem cseréltem számot anyóssal, így engem nem tud hivogatni hülyeséggel, a gyerekei pedig meggondolják, felvegyék e mert 1000-ből egyszer halaszthatatlan és fontos a hívása.
2023. ápr. 23. 23:14
 5/45 anonim ***** válasza:
3%

De gyors elotte hazasodjatok mar ossze. Aztan nyugii. Majd sikerul. VAN meg idotok. Direkt nem ugy irom h csak neked mert te vagy a no. Hanem neki is.

Oke ferfiakra irjak h van orokke idejuk..ja..persze..a mag: termofold nelkuuuul semmit seeem er csak ezt elfelejtik.

Szoval van meg idotok nyugi.

Bar nekem horror amit irtal. Pl egy ilyen ugymondd kotelezo mutet h ne legyen vermergezesed ez nem veszelyes,ugye? Ez massal is megesik. Ezutan siman lehetsz terhes,nem? Bocsi kivancsi vagyok ne pontozzatok le!

Jobbulast! Ilyenkor adnak vmi tanacsot hogy pl X honapig tilos a szex. Ilyesmit !?

2023. ápr. 23. 23:18
 6/45 anonim ***** válasza:
93%
Fel kéne nőni itt mindenkinek, nem csak az anyósnak
2023. ápr. 23. 23:40
 7/45 anonim ***** válasza:
86%
Nem veszed fel. És nem mész hozzá. Nem baj, ha megsértődik, akkor legalább nem hívogat. Másképp nem megy, ez egy beteges energiavámpír. Ne hagyd, hogy megfojtson.
2023. ápr. 23. 23:42
 8/45 anonim ***** válasza:
66%
Remélem nem anyósodat hibáztatod, hogy elment a baba. Úgy nem vállalunk babát, hogy nem merünk anyósnak nemet mondani (se senkinek) és ilyen szinten stresszeled magadat. Az elején kellett volna megtenni azt, hogy nem mindig veszed fel anyósnak. Ezt most is gyakorolni kéne.
2023. ápr. 24. 00:16
 9/45 A kérdező kommentje:
Nem hibáztatom. Miért érzed úgy? 😮 Csak megkértük hogy ne mondja el senkinek, mert még bármi történhet. És náluk azért nem vártuk meg a bűvös 12. hetet, mert sok volt a gyanakvás... Tünetek, hasam valamiért már akkor látszott 10 hetesen amit nem is értek.... ... Hasonlók.
2023. ápr. 24. 03:56
 10/45 A kérdező kommentje:
Illetve igen van hogy nem veszem fel. Akkor tovább hívogat és a végén a páromat hívja...
2023. ápr. 24. 03:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!