Mit tegyek az anyós jelölt ugyében?
A párommal 3 éve vagyunk együtt, de 8 éve ismerjük egymást. Barátokként kezdtük. Nos az ő anyukája és az én nagymamám egy helyen dolgoznak és így legjobb barátnők szinte. Mamám már akkor ismerte a párom mikor mi még nem is találkoztunk 😁
Szóval mikor még csak barátok voltunk akkor sokszor mentem át az akkori párommal ( aki a mostaninak a legjobb barátja volt) és így már akkor jóban voltam az anyukájával. Azonban amikor össze jöttünk akkor ugye egyre többet voltam ott náluk és végül ez miatt oda is költöztem. Ekkor voltam 22 eves. Így éltünk ott 2 évig kb. Ez alatt a 2 év alatt mostam, főztem a családra, takarítottam. És a végén annyira túlzásba esett a nő, hogy a munkahelyemen hívogatott, hogy mi a helyzet, hogy vagyok. Oké ez még nem gáz. A fiát már nem hívogatta, mert nem vette fel neki a telefont ( nyilván őt zavarta ez a 0-24es hívogatás hogy hol van mikor ér haza .. ezért is lettem én az "áldozat") szóval egy idő után mikor éppen elmentem valahová.. társasági életet élni, barátnőzni akkor is hívogatott, hogy mikor érek haza mert egyedül van.. soha nem vagyok vele stb stb... Egy idő után felmerült bennünk a dolog a párommal, hogy költözünk. Volt egy házam amit fel kellett újítani és mehetünk is oda. Ekkor voltunk 24 évesek ha jól emlékszem és 1 évi építő munka után kész lett és decemberben karácsony előtt. Készen álltunk a Költözésre. Közben a munkálatok közben vissza hallottuk mástól, hogy alig várja hogy kirepüljünk... A szemünkbe meg hogy jaj minek megyünk és hasonlók... Nos karácsonyra már egyedül éltünk. Megjegyzem kocsival 15 percre voltunk tőlük.. mégis naponta reggel és este hívott ENGEM hogy Mizu.. reggel este.... Hétvégente át kellett menni hozzájuk minden féle képpen.. ez így ment egészen márciusig, ekkor múltunk el 25 évesek és úgy alakult, hogy teherbe estem aminek nagyon örültünk mert 1 évig próbálkoztunk. Minden lépésemről tudni akart... Mindenkinek elmondta amit megkértünk hogy ne mert még csak 10 hetes voltam... Stresszes lettem tőle nagyon... Be is következett a baj.. nincs szíve a babának és műtét... 1 hónapja volt ez.. azóta is hívogat.. hisztis hogyha nem megyünk hétvégén mert fáradt vagyok és a fiával lennék...
Most tartunk itt... Mit tegyek, hogy ne bántsam meg? Hogy megértse, hogy tér kell? Úgy érzem nem kapok tőle levegőt. Párom már beszélt vele és semmit nem ért... Mi a fenét csináljak? Konkrétan remegek ha mennem kell hozzá... Volt hogy annyira kikészített, hogy belázasodtam a stressztől....
Ba****szki. Akkor mit mondd a fonokenek a kerdezo??
"Bocs fonok dokihoz mentem SOS be h ne kapjak ver mergezest az elhalt magzattol."
Ez nem tartozik ra
Találkoztam egyszer egy lánnyal, aki borzalmasan ki volt akadva azon, hogy - miután a FŐNÖKÉNEK ELMONDTA (!!!) hogy abortuszra megy, mindenki ezen csámcsogott.
Nem tudom elképzelni miért kellett elmondania.
Egyébként az ékezetlenül írogató nő tényleg jó lenne ha szakemberhez fordulna, nem kell azt képzelnie, hogy a világ összes nőjének terhét a vállaira kell vennie és mindenkiért ki kell állnia.
Ha tehetnem a vilag osszes terhet megoldanam es jobba tennem ezt a gyarlo eltaposo atkozott vilagot.
Igen az egy kardinalis kerdes: hogy ezesetbe nem eleg a teher a nonek: szoljon a fonokenek ? Csamcsogjon rajta a melohelye/beszeljek ki az undorito kolleganoi? Es STB...
Mig a parja eli vilagat. Es igen annyit tud segiteni h a dokit es a gyogyszert kifizeti es eves szinten ez 70 ezer korul van marmint egy 30-40 ezres doki + a fogi gatlo de ha nem az akkor az ovszer vagy ha mutet utan faj: akkor mondjuk a Cataflamot (25 mg osat kapsz csak vény nelkul tudom!) Az is 5000 Ft...Tehat TUD segiteni. Meg a zsugor vizet felvinni a 3.emeletre pl. Barmit.
Lenyeg h a kerdezo meg raadasul szolhatott a fonokenek is h konkretan SOS be dokihoz megy. Vagy ha ezt meg akarja uszni..az O szabadsaga fogy... Megint a nő szív..
Es ez baj. Es ez faj. Akkor is ha hetero vagyok: es a ferfi parom vonz es nem bantom ot amiert nem cipelne sose ekkora terhet. De tud segiteni ha baj van.
Ékezetlenül író nő: a saját érdekedben keress szakembert és beszéld ki magad neki, kérj terápiás segítséget.
Magadnak ártasz, ha nem fordulsz ezzel szakemberhez.
Mivel?? Azzal h tenyeket irtam :D nem a valo eletben terheltem ezzel barkit: itt oke most megkapom h mieeert itt: itt ""kijott"" akar beteg,akar nem.
Es akarmennyire huzod ram te fotel pszichologus h te jobban tudod: akkor is ez mind TÉNY.
Amiket fenn irtam es ijeszto..az TÉNY. :D Sajnos a nok ezerszer tobb ilyen kint elnek at es mind igaz,barmi hasonlo van: ok cipelik.
A szakember amugy ha mar ennyire tolod te Fotel Orvos :D az igazi azt mondta: NE vegyem magamra mindenki kinjat mert nem tudom mindenki bajat megoldani. Engedjem el a Doki szerint hogy sokat ****a nagyot szivnak..
Mondtam mar szakembernek h ebbol a teljes vilagbol a pusztulasbol ami itt megy jobb volna teljesen kimaradni ugy hogy kozben eletben vagyok. Amennyire tudom: zarjam ki ennyit javasolt.
Es igen mondta hogy nem nem oke hogy nekem konkret fajdalmat okoz amikor latom hallom hogy egy no jarkal a nogyogyaszhoz hol ezzel hol azzal: kozben fizeti a fogi gatlojat de annyira hu*ye hogy odaengedi igy a parjat aki siman vegignezi hogy a csaj vett meg mindent. O meg csak beteszi.
Hogy ne torodjek ezzel ha nekem segit ezekbe a parom. Engedjem el masok bajat.
Hogyan..
Kérdező nem írt olyanokat mint amiket te tulajdonítasz neki, tanácsolgatsz neki dolgokat, amelyekkel nem írta hogy lenne problémája.
Nem állítottam magamról hogy orvos lennék (amúgy jó lenne ha tudnád mi a pszichológus meg a pszichiáter közti alapvető eltérés.
Jól tette a szakember hogy azt mondta ne vedd magadra a problémákat, sajnos, nem sikerül megfogadni, ezért más kérdése alá kéretlenül flood-olod a hozzászólásokat. Úgy gondolod: ő is azt érzi mint ahogy érzel, azt gondolja, az történik vele stb...
Igen van benne valami. Rengeteg no azt se eli meg problemanak hogy ha bar nem is eget rengeto osszeg de X even at eves szinten 70 ezret fizet ki es a parja vigan boldogan szexel vele ugy hogy a vedekezest 100% ban a no allja..
Vagy ha gyereket vallalnak akkor a no pelenkazza 100% ban ami ha bolcsodes es ketten meloznak 50-50 kene legyen....
Es milliooo no ezt nem eli meg bajnak. Es igen en vettem betegul ezt magamra. Mert nekem ez baj lenne. Es nem fizetnek ki a gyogyszert,a dokit 100%ban mert nem csak rolam szol.
Es a kerdezo nem eli meg problemanak nem ugy erez hogy hazassagon kivul a vedekezes nelkul barmikor terhes lehet. Egyszeruen mashogy eli meg.
Nekem ez megalazo lenne en soha se tennem. De masok teszik es igyekszem elfogadni.
Pl apasagi nyilatkozat.. Ra is irhatnak a lapra hogy ez arrol szol hogy nem az utszeli cig* csinalta fel hanem alairja az apa hogy elismeri. Valami hihetetlenul megalazo LENNE. Nekem. De mas meg boldog ettol.
Eleve furcsa nekem hogy a srac vigan benne lenne de mivel irta a csaj h tartozasa van nem hazasodnak addig.. miert. Ha kellek valakinek akkor is kelljek. Ettol meg nem a srac fizetne a tartozast,nem!?.
Szoval: az beteg nalam h magamra veszem. El kell fogadnom h ami nekem undorito; az masnak JO.
Es ezutan sokkal jobban fogom magam erezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!