Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek az anyós jelölt...

Mit tegyek az anyós jelölt ugyében?

Figyelt kérdés

A párommal 3 éve vagyunk együtt, de 8 éve ismerjük egymást. Barátokként kezdtük. Nos az ő anyukája és az én nagymamám egy helyen dolgoznak és így legjobb barátnők szinte. Mamám már akkor ismerte a párom mikor mi még nem is találkoztunk 😁

Szóval mikor még csak barátok voltunk akkor sokszor mentem át az akkori párommal ( aki a mostaninak a legjobb barátja volt) és így már akkor jóban voltam az anyukájával. Azonban amikor össze jöttünk akkor ugye egyre többet voltam ott náluk és végül ez miatt oda is költöztem. Ekkor voltam 22 eves. Így éltünk ott 2 évig kb. Ez alatt a 2 év alatt mostam, főztem a családra, takarítottam. És a végén annyira túlzásba esett a nő, hogy a munkahelyemen hívogatott, hogy mi a helyzet, hogy vagyok. Oké ez még nem gáz. A fiát már nem hívogatta, mert nem vette fel neki a telefont ( nyilván őt zavarta ez a 0-24es hívogatás hogy hol van mikor ér haza .. ezért is lettem én az "áldozat") szóval egy idő után mikor éppen elmentem valahová.. társasági életet élni, barátnőzni akkor is hívogatott, hogy mikor érek haza mert egyedül van.. soha nem vagyok vele stb stb... Egy idő után felmerült bennünk a dolog a párommal, hogy költözünk. Volt egy házam amit fel kellett újítani és mehetünk is oda. Ekkor voltunk 24 évesek ha jól emlékszem és 1 évi építő munka után kész lett és decemberben karácsony előtt. Készen álltunk a Költözésre. Közben a munkálatok közben vissza hallottuk mástól, hogy alig várja hogy kirepüljünk... A szemünkbe meg hogy jaj minek megyünk és hasonlók... Nos karácsonyra már egyedül éltünk. Megjegyzem kocsival 15 percre voltunk tőlük.. mégis naponta reggel és este hívott ENGEM hogy Mizu.. reggel este.... Hétvégente át kellett menni hozzájuk minden féle képpen.. ez így ment egészen márciusig, ekkor múltunk el 25 évesek és úgy alakult, hogy teherbe estem aminek nagyon örültünk mert 1 évig próbálkoztunk. Minden lépésemről tudni akart... Mindenkinek elmondta amit megkértünk hogy ne mert még csak 10 hetes voltam... Stresszes lettem tőle nagyon... Be is következett a baj.. nincs szíve a babának és műtét... 1 hónapja volt ez.. azóta is hívogat.. hisztis hogyha nem megyünk hétvégén mert fáradt vagyok és a fiával lennék...

Most tartunk itt... Mit tegyek, hogy ne bántsam meg? Hogy megértse, hogy tér kell? Úgy érzem nem kapok tőle levegőt. Párom már beszélt vele és semmit nem ért... Mi a fenét csináljak? Konkrétan remegek ha mennem kell hozzá... Volt hogy annyira kikészített, hogy belázasodtam a stressztől....

2023. ápr. 23. 22:18
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
12%

#11 esnek. (#5 vagyok)

Jobbulast!

Oriasi...nonstop a nokben turkalnak a dokik (okeee h orvos de akkor is) meg a nok vannak szet tett labakkal tizenkillioszor egy ilyen eset utan is. + Ha szulnek akkor is. Meg utana is.

A parod a maganklinikat magan nődokit kifizette miutan elveteltel??

Ha egy ilyen eset van: akkor ha munkaidod van megis hogy jutsz el a dokihoz ?? Vagy konkretan nincs szivhang tudod h lesz mutet h ne halj bele te is de kozben munkaidod van hogy oldod meg?

Ugy hogy a fonokod pl ne tudja meg... Iszonyu ez. Kozbe a parod meg jar kel ahova mennie kell idore odaer,nem siet dokihoz. Csak estenkent beteszi.

Mondom ezt ugy h van parom igen es elvisel akkor is ha fura vagyok. De miert mindig a nok b###nak ra..!?

Valaki segitsen mar konyorgom mikozbe lepontoz legalabb irja meg mar hogy miert mindig a nok vannak szet tett labbal a dokinal. Pl 2 veteles 1 szules eseten is: tobb alkalom a dokinal kiszolgaltatva ugy h turkalnak a nok meheben kb. + Kozbe tiszta ideg vagy: hogy a mutetet nem e b@$$$$*****tak el es a doki miatt nem leszel e meddo meg stb.

Aki lepontoz. Kozbe irja meg!!!! Irja meg valaki hogy hogy lehet tul elni hogy mindig a nok mindig mi jarunk el ahogy en is jarok: rak szuresre pl. Es a parjaink nem mennek eves szinten urologushoz hogy turkaljanak vegre: o bennuk is.

Ha elvetel egy no utana miert neki faj... (Persze lelkileg a parjanak is!! De testileg a nonek faj!!) Miert a noket altatjak el addig amig turkalnak jo melyen a mehukbe es szedik ki onnan az elhalt magzatot... Es utana miert a nok jarnak vissza kontrollra ahol SZET tett labbal ismet a huvelyukben turkal egy orvos

Minden no neveben... Es mondom ezt ugy h a ferfi parom szerint is sajnos a nokkel cseszett ki az evolucio. Minden fajdalom es teher szerinte is a noke.. :(

2023. ápr. 24. 20:25
 22/45 anonim ***** válasza:
89%
Higgadjál már le
2023. ápr. 24. 21:05
 23/45 anonim ***** válasza:
0%

Kkkkkkkkkkkvara ne a semmitmondo s*t ird hanem inkabb baromira gondold at: es mondd meg

Hogy miert !???

Es a fenti kerdeseim a kerdezohoz igenis sok not erintenek: es kkkkkkQqqqqrara nem olyan tema ez hogy jaaa persze nyugodj le te vagy h***ye stb hanem EZEK baromira fontos dolgok

Konkretan a nok vannak mindig szet tett labbal a dokinal. Hol ezert...hol azert..hol pedig amazert. Az is aki nem szul.. az is aki szul. Az is aki epp elvetelt.. Es mind bele doglunk a fajdalomba. Ezt egy ferfi soha se fogja megerteni. De arra kepes hogy nagy boldogan betegye. A nok meg arra vagynak hogy betegye, es ezutan ha elvetel ok cipelik a fizikai fajdalom terhet (a lelkit meg kozosen).

Vagy hogy izgul hogy mi van ha soha tobbe nem lesz ciklusa a mutet utan...

2023. ápr. 24. 23:29
 24/45 anonim ***** válasza:
36%
Akkor írj ki egy másik kérdést, ez nem ide tartozik
2023. ápr. 24. 23:33
 25/45 anonim ***** válasza:
0%

Es allati kimerito lehet a baba projektnel a 28-33 nap kozotti ciklusbol pl: 20 napig minden nap minimum 2X szexelni hogy sikeruljon.

Ezt osszehangolni a munkaval!! Hisz kozbe azt is kell. Csinalni az ovulacios tesztet. Utana meg a terhes tesztet.

Ha egy vegig csinalt honap utan negativ.. a kovi honapban is legalabb reggel este szexelni. Es tobbet mint amit alapbol szoktatok: pl heti 2!! Helyett napi 2X kell

Heti 2 szexbol megis hogy volna vki terhes...

Tehat tobbszor kell.

Arrol nem beszelve: hogy mi van ha akar 45 perc mire *jo* a ferfinak. Az baromi sok ido.

Miert nem 20 joo perc.

A 20 perc tokeletes :D

Nekem a 45 kimerito volt! Ki csinalja komolyan 45 percen at ??

En 20 percnel erzem azt hogy ez jooo es szuper de megis ki a ffffff akar orakig.

2023. ápr. 24. 23:34
 26/45 anonim ***** válasza:
0%

Jo majd kiirok egy erre vonatkozo kerdest. A kerdezo esete: engem melyen megerintett

Sajnalom hogy vegigcsinalta az egesz mutet dolgot..artatlanul. S elotte brutal sokat szexelt h jooo is legyen mert az a celja + meg tobbet..hogy terhes legyen.

Erre kezdhetik elolrol ezt a munkat.

A lombiknal legalabb ha nem is fix h benn marad: legalabb beteszik az egesz cuccot es ha makod van megmarad. Itt meg komoly fizikai munkat fektetsz a szex kozben es utana!

Pl XD gyertya allasban varod h lefollyon.. tehat ha setalgatsz utana az kevesbe praktikus.

2023. ápr. 24. 23:38
 27/45 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó, a saját problémáiddal ne flood-old tele a kérdést szerintem.

Kérdező nem arról írt amilyen irányba elvitted az egészet.

2023. ápr. 25. 08:09
 28/45 anonim ***** válasza:
94%
Úristen, te nem vagy jól, baszd ki 😂😂😂😂😂😂😂
2023. ápr. 25. 08:15
 29/45 anonim ***** válasza:
14%

#28 😂😂😂

Igen.. hm.. nem voltam tul jol. Mert minden no neveben es hetero nokent: allitom hogy bar csodalatos nonek lenni! Egy baromi nagy szivas is.

Az elet oromei mellett mi nok vagyunk kiszolgaltatott helyzetbe hol ezert hol azert.

A kerdezot sajnalom. Kezdheti elolrol a munkat ami egyben testi orom is de aki nem csaaak azert szexel azon nyomas van hogy NA vajon sikerul e. Es igy mar nem arra fokuszalsz h orgazmusod van e kit erdekel...hanem h terhes lesz e.

+ Aggodhat a no megin h vajon egy veteles utan mi van ha ki szedett a doki belole valamit mast is...

Illetve mit mondd a fonokenek ???? H SOS be ment a dokihoz..mert elvetelt...

Kozbe meg tudja a fonoke es akar 2-3 kolleganoje is h "Jaj hallottad h a Kati elvetelt

..?" Ez szornyu.

2023. ápr. 25. 13:17
 30/45 anonim ***** válasza:
33%

Tehat nem eleg a lelki teher. Ismet ko kemenyen ugralhat az ember h ismet terhes legyen.

Es a melohelyen mit mondott h SOS dolga van...mert dokihoz el kellett jutnia.

Kerdezo: engem baromira erdekel h ilyenkor egy no szol a fonokenek vagy csak tappenzen vagy? Esetleg inkabb szabadsagod megy el hogy ne kelljen senkinek elmondanod. De a pasi szabadsaga persze nem fogy...csak a tied..

2023. ápr. 25. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!