Alkoholista após (jelölt egyenlőre) mit tegyek?
Helló
Az helyzet hogy sajnos barátnőm apja egy alkoholista, fenyegeti a családját újabban már engem is. Én nekem a tartózkodási helyem náluk van mert itt élek velük(ide keresek az édesanyjával mivel ő csak a kisebbik lányára meg a fiára költ csak (chips,energia ital és ez a max)). Mai napon történt az hogy az udvaron voltam a kutyánkkal ő indult a kocsmába és az utcáról kötekedett velem még amíg haladt. Én meguntam és visszaszóltam neki majd fenyegetőzve visszajött... Utána mikor bejött a kapun már beleakart állni a képembe (csak nekem sikerült előbb mert felhúztam magam). Azt ordítozta hogy üssem meg, ezt nem tettem meg mert az a célja hogy rendőrt hívjon rám. Az egész család már gyomorgörcsben van ez miatt most ez után ha visszaér a kocsmából talaj részegen és kötekedik ha kihívom a rendőrt mire számítsak?
Mire számíts? Semmi jóra!
Aki a ház tulajdonosa, az parancsol a portáján, akkor is, ha tajt részeg...
Be vagy oda jelentve egyáltalán? Lehet, hogy az intézkedő rendőr megkér, hogy hagyd el a házat.
Beszéljetek az anyóssal, adjátok el a házat, az apósnak az 1/8-ad részét fizessétek ki, aztán vegyetek máshol (jó messze tőle) egy másikat és éljetek nyugalomban, boldogan, míg meg nem haltok!
Más megoldás nincs, csak ha agyonütitek, de sajnos ugyanannyi jár érte, mint egy rendes emberért.
Nem kell senkivel közösködni.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!