Mit csináljak anyósommal?
"kéne a segítsége"
Így ne kelljen.
Köszönd meg szépen, de ne kérd meg semmire.
De miért az ő segítsége kell?!
Am meg lehetne a miniszerelnök muterja is, úgy elküldtem volna a szoptatós gyerek mellől hogy bömbölve hívta volna a kisfiát.
Te pedig ne mártírkodj az unokaeltiltással, nem neki szülted hahó! 😃 Kit érdekel mit gondol? Az nem eltiltás ha magatokat helyezed előtérbe! Sajnos ezek az emberek nem értenek a szép szóból.
Fiatalabbként volt szerencsém ilyen jó baráthoz. Azt hitte otthon van, pofátlankodott, kifújkálta volna a drága parfümöt, felzabálta volna a dolgaimt.. ott akart lebzselni nálam állandóan minden ürüggyel, mikor rájöttem micsoda fenékarc, útnak indulás után soha nem tehette be a lábát hozzánk. Persze kiderült nincs mellette jóformán senki a kiállhatatlan természete miatt, még a szülei is kicsapták otthonról, most 400kmre költözött és mások nyakán próbál lenni. Anyósod 2.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Olyan ideges vagyok rá, hogy legközelebb megmondom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!