Mit csináljak anyósommal?
Figyelt kérdés
A férjem, anyósom és én, egy telken éltünk, anyósom a telek másik végébe, mi pedig szintúgy a másikba. Eddig nem volt soha konfliktus anyósom és köztem, de megszületett az első gyermekünk, és 1 perc nyugtot nem hagyott nekem. A férjemet nem zavarta,de olyanokat csinált, hogy levette a gyereket a cicimről, mert hogy nem jól szoptatok, megakarta nézni a mellemet, hogy mennyire sebes stb.. A férjem válasza az volt, hogy csak segíteni akart. Ez így ment hónapokon keresztül, amíg teljesen ki nem buktam idegileg, és elkezdtem össze pakolni a cuccaimat, hogy én most elköltözök innen. Na akkor azért már komolyan vett, és eladtuk a házat. Kis időn belül költözünk, de kéne a segítsége, amit ő mindig is mondd, hogy szóljak neki, ő szívesen jön. Igen ám, de itt kezdődik a probléma. Van neki egy kiskutyája, aki nem szereti a gyerekeket, és harap mint a kaszakő. Anyósomat is többször megharapta, engem is és a férjemet is. Anyósom nem akarta elfogadni, hogy nem hozhatja fel a kiskutyáját a gyerekhez. Míg hosszas idő után felfogta, mikor már komolyabban rá lett szólva, mert az ő felelőtlenségéből majdnem baj lett. Na akkor elfogdta. Most ő már elköltözött a kiskutyájával, de állandóan hozza le. Mondom költözés előtt állunk, és ő mondta, hogy nyugodtan szóljak neki ha bármi kell. Teszem hozzá nekem is van egy kutyám. Erre ma nem voltam itthon, és a férjemmel kitalálták, hogy lehozza a kiskutyát és becsukja a házba, és én meg az enyémet csukjam ki az udvarra. Na amikor ezt a férjem mondta, elkapott az ideggörcs, és kapta az ívet rendesen tőlem. Mondtam a férjemnek, hogyha 2 órát nem bír ki a kutyája nélkül, akkor nincs miről beszélünk, arról, hogy lejöjjön az unokáihoz. Én reagáltam túl, vagy igazam van? Ti hogy látjátok vagy mit gondoltok a leírtak alapján? Kérlek segítsetek, mert az őrületbe kerget már evvel az egész kiskutya dologgal,és fogalmam sincs, hogy mit tegyek.2023. ápr. 23. 20:44
11/16 anonim válasza:
Gondoltam! Tipikus pióca, sajnos ők nem értenek a szép szóból! Lehet úgy még jobb ha pároddal együtt rendezitek le ezt a témát!
12/16 anonim válasza:
Mondjuk ad1 NEM költöznék anyósommal egy telekre.
Hát persze, nem ment el a józan eszem.
Ad2. hogyha kikapná a gyerekem a kezemből, abban a percben kidobnám, vernyoghat, ahogyan akar, és komolyan elgondolkoznék, mikor tudok költözni - vagy a pasimmal vagy nélküle.
13/16 anonim válasza:
Bár a neveletlen dögje egyszer haraphatna meg, felrúgnám úgy helyből.
14/16 A kérdező kommentje:
#12 én is ezt magyaráztam a férjemnek.Mondtam neki, hogy nem egészséges együtt élni, két külön generáció vagyunk, és ez nem fér össze. Besokkaltam és elkezdtem össze szedni a cuccaim, hogy én most elmegyek. Na akkor komolyan vett a férjem, és eladtuk a házat, és mindenki megy arra amerre lát. Sokkal jobb lesz ez így, viszont kérdés nélkül hozza a xaros kutyáját, és ez dühít a legjobban.
2023. ápr. 24. 12:41
15/16 A kérdező kommentje:
#13 kis zsebkutyája van, jön egy kis szél el is viszi, nem kell azt felrúgni😁
2023. ápr. 24. 12:44
16/16 anonim válasza:
Ha kutyával jon ne engedd be, vagy csukjátok ki a szobából probléma megoldva. Értetlen egy anyósod van.. megharaptatná a babát a kutyával, hü lye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!