Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit féltékenykedik anyós?

Mit féltékenykedik anyós?

Figyelt kérdés

Terhesség alatt mégcsak felse hívott telefonon!

Szemelyesen nem keresett!

DE!!! ,mióta megszültem a férjemen keresztül üzenget,vagyis nem kifejezetten nekem szól hanem páromnak hogy valahogy változtasson a dolgon úgy hogy en arról ne tudjak. !

Folyamatos vita hogy sérelmezik keveset látják a babát

Párom rengeteget dolgozik,sokszor túlórázik ,nyilván ha sétálok a picivel egyértelmű hogy a saját anyukám kérdezem meg lenne e kedve velunk tartani?!

Komolyan mondom olyan ideges vagyok jelenleg hogy remegő kézzel írom a kérdésem !

Ugyanis egy fél órája hogy anyukámmal es a fiammal sétáltam lent

Erre hív parom telefonom hogy hivta ot az anyja hogy latott minket sétálni es nagyon sérelmezi hogy ő bezzeg nem lehet a babával!!

Válzotasson ezen legyen szíves!

Es rácsapta a telefont

Párom higgadtan mondta nekem hogy nemigazan tud a helyzettel mit tenni,megeri mind a két oldalt,de valahogy csinaljam mar ugy hogy az ő anyja is babázhasson

De én a sajat anyukammal szeretnek setalni !

Foleg hogy o valoban a terhesseg alatt is mellettem alt es segitett nekem,bevasarolni hogy ne cipekedjek amikor parom epp tobb napos munkan volt

Fozni ha epp erőtlen voltam.

Csak az erdekel,hogy ebbe a helyzetbe ti mit tennétek?!

2023. ápr. 28. 12:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
2%

Jezusom :D sokaknal amikor pozitiv lesz a teszt (amit persze 4bol 1x se apuci vesz meg o csak beteszi) azzal egyidejuleg gurul el a gyogyszer :D es hiszik azt h korulottuk forog a vilag.

Es ha terhes vagy mi van. Az egy allapot! Nem egy betegseg. "Jaj meg se kerdezte hogy vagyunk." JAJ mert kb biztos hogy jol. Es csak te hiszed hogy mindenki kutya kotelessege arrol csacsogni veled hogy vajon szivecske alakut fog majd kakilni a kis manocska vagy korte alakut. :D

2023. ápr. 29. 00:35
 32/61 anonim ***** válasza:
90%

31! Nem betegség, bár sok esetben vannak gondok a terhesség alatt, van aki rosszabbul viseli. De ettől függetlenül az ember általában örül ha unokája születik, támogatja a párt, és nem a fián keresztül kommunikál úgy, hogy a menyével nem beszél, de a gyerek kéne. Ez primitív magatartás.

A frusztrációdat meg más helyen vezesd le, mert segíteni érdemben nem tudsz.

2023. ápr. 29. 07:01
 33/61 anonim ***** válasza:
88%
lehet, hogy nem betegség, mégis mai napig van, aki belehal.
2023. ápr. 29. 07:07
 34/61 anonim ***** válasza:
85%
és ez a férfiakat ugye nem érinti
2023. ápr. 29. 07:08
 35/61 anonim ***** válasza:
83%
Az szerintem nem hiszti, ha levegőnek nézik a nőt, puszta inkubátornak, ami nélkül nem lenne unoka. A kérdező írta, hogy vitték volna az öregasszonyok a csecsemőt, az anyja meg takarítson otthon. Ez a hozzáállás váltja ki a kérdezőből az ellenszenvet. Erre az lehet megoldás, ha a friss szülők mindketten jelen vannak és a fia beszél vele. Ha akkor is semmibe veszi a menyét, akkor nincs miről tárgyalni.
2023. ápr. 29. 07:38
 36/61 anonim ***** válasza:
90%

De miért adja oda a gyereket, ha a jó viszony sincs meg? A nő nem egy ellőgép, ha az anyóspajti gyereket akar, szüljön őt!

Nincs joga ilyen hozzáállással a kicsihez! Normális ember nem is bízná rá a pár hetes gyerekét az anyósra, ha nem is találkoznak, mert gyakorlatilag idegen.

2023. ápr. 29. 07:49
 37/61 anonim ***** válasza:
80%

Mondjuk a férjed helyében

1. tuti nem játszanék villámhárítót, oldjátok meg egymás közt

2. anyámat el is küldeném a francba, amiért a terhesség alatt magasról tett a feleségemre, de a gyerek az kellene.

Bocs, ez nem így működik azért.

2023. ápr. 29. 09:21
 38/61 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk én határozott vagyok, ellenben a férjeddel, aki rád tolja az egséz szrt, oldd meg te az Ő anyjával való konfliktust úgy, hogy anyuci nem is neked "panaszolja", hanem kibeszél.

Ez csak rosszabb lesz, ha már most ennyire nem áll ki értetek, a családjáért.

2023. ápr. 29. 09:25
 39/61 anonim ***** válasza:
83%

Es ha terhes vagy mi van. Az egy allapot! Nem egy betegseg. - ezt is csak a hozzád hasonló tudatlan ostobák hangoztatják, akiknek fingjuk nincs a terhességről és annak az anyára nézve súlyos, akár halállal végződő egészségi szövődményeiről.

És lehet, hogy nem definiálható "betegségként", mert nem vírus okozza, de soha semmi nem teszi úgy tönkre a nő szervezetét, mint akár egy kvázi problémamentes terhesség.

Mondjuk nálunk a rokonságból 4 nő majdnem belehalt a terhesség vagy a szülés során fellépő szövődményekbe, szóval, ja, tényleg csak egy állapot.

2023. ápr. 29. 09:28
 40/61 anonim ***** válasza:
87%

Mindenkit más zavar. Engem meg állandóan hívott (volna) az anyós terhesség alatt, mármint főleg a terhesség második felében, amikor tényleg voltak aggasztó dolgok nálam.

Nekem pl. marhára nem volt jó mindig helyzetjelentést adni. Nagyrészt feküdtem, mivel ez volt előírva. Untam magam. Kolléganőimmel ha beszéltem, inkább elterelték a figyelmem, hogy ne idegeskedjem. Magam is erre törekedtem.

Majdnem eldurrant az agyam, mikor megkérdezte anyós sápítozva: "De azért meg tudsz főzni?" 🙄 Persze, a szigorú ágynyugalom azt jelenti, hogy 3 fogásos menüt főzök, napi 2x felnyalom a padlót, ablakot pucolok...

A hívásai nem nyugtattak meg, mert csak sopánkodott, hogy jaaj, majd milyen nehéz lesz, ha a baba sír, de a férjemnek aludni kell, stb. ??? Szóval marhára elegem volt ebből, és egyszercsak nem vettem fel többé a telefont.

Amúgy engem is az idegesített, ami a kérdezőt: amíg nem hordtam az unokáját a méhemben, nem szoktunk SOHA, értsd SOHA beszélni telefonon. Még évi 1x sem. Pedig 13 éve vagyok a fiával, 9 éve házasok. Volt év, amikor csak karácsonykor jártam náluk, de az évi 2 látogatás volt a maximum.

Terhesség alatt meg heti többször akart volna beszélni. Nekem ez furcsa váltás.

2023. ápr. 29. 09:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!