Mit féltékenykedik anyós?
Terhesség alatt mégcsak felse hívott telefonon!
Szemelyesen nem keresett!
DE!!! ,mióta megszültem a férjemen keresztül üzenget,vagyis nem kifejezetten nekem szól hanem páromnak hogy valahogy változtasson a dolgon úgy hogy en arról ne tudjak. !
Folyamatos vita hogy sérelmezik keveset látják a babát
Párom rengeteget dolgozik,sokszor túlórázik ,nyilván ha sétálok a picivel egyértelmű hogy a saját anyukám kérdezem meg lenne e kedve velunk tartani?!
Komolyan mondom olyan ideges vagyok jelenleg hogy remegő kézzel írom a kérdésem !
Ugyanis egy fél órája hogy anyukámmal es a fiammal sétáltam lent
Erre hív parom telefonom hogy hivta ot az anyja hogy latott minket sétálni es nagyon sérelmezi hogy ő bezzeg nem lehet a babával!!
Válzotasson ezen legyen szíves!
Es rácsapta a telefont
Párom higgadtan mondta nekem hogy nemigazan tud a helyzettel mit tenni,megeri mind a két oldalt,de valahogy csinaljam mar ugy hogy az ő anyja is babázhasson
De én a sajat anyukammal szeretnek setalni !
Foleg hogy o valoban a terhesseg alatt is mellettem alt es segitett nekem,bevasarolni hogy ne cipekedjek amikor parom epp tobb napos munkan volt
Fozni ha epp erőtlen voltam.
Csak az erdekel,hogy ebbe a helyzetbe ti mit tennétek?!
Hátttttt...na figyi.
Én sem vagyok úgy oda az anyósomért, hogy vele akarjak lógni. Nem rossz szándékú vagy ilyesmi (még ha vannak is dolgai, amik lefárasztanak vagy felidegesítenek), de egyébként őt is nagyságrendekkel jobban érdekli az unoka, mint én. Az érzés baromira kölcsönös. És persze, hogy mindenki a saját anyjával sétálgat szívesebben. Anyós csak olyan, mint mikor rendelsz valamit (férj), és küldenek mellé egy promóciós szilikonkarkötőt - nem hiányzott, nem is kell, csak benne volt a csomagban. Csak az anyóst nem dobhatod a kukába.
Nekem mondjuk nem is hiányzott, hogy ott helikopterezzen felettem a terhesség alatt. Egyszer-kétszer megkérdezte ugyan, hogy hogy vagyok, de ha nem kérdezte volna sem vettem volna fel, hát úgyis látja, hogy épp nem akarok meghalni. Amúgy meg inkább örültem, hogy nem nyaggat és csüng rajtam állandóan a terhességem örömére.
De az anyósaink se minket rendeltek, nem választottak, és valószínűleg nekik sem mi kellenénk legjobb barátnőnek. Csak lettünk, mint meny, és ez édeskevés alap ahhoz, hogy közös hullámhosszra kerüljünk egymással. Ez van.
De pont ezért nem értem, miért sérelmezed, hogy csak a gyereked kell. Miért, akarnád te ott elcseszni az idődet, és anyóssal bájologni? Akarnál a francokat, ne viccelj már. Akkor minek akarod, hogy téged is hívjon? Örülj, hogy nem várja el.
Az első válaszolónak viszont igaza van abban, hogy nagymamának ő is ugyanannyira nagymama. Ez igaz akkor is, ha veled nem kebelbarátnő, és akkor is, ha NEKED nem segített terhesség alatt. A gyerek nem te vagy, hanem egy másik ember. Őt jobban szereti, vele több kapcsolatot szeretne, akkor is, ha ő belőled jött ki. Végülis te sem viseled úgy a szíveden anyósod sorsát, inkább csak a fia kell, nem? ;)
Amíg a gyerekhez szeretettel közelít, és veled legalább a tisztes távolságtartás melletti udvariasságot megtartja, addig tényleg igazságtalan, hogy nem adsz neki hozzáférést az unokához, csak mert NEKED nincs kedved ŐHOZZÁ. Na és? Nem azt kérte, hogy legyetek barik. A fia gyerekével szeretne időt tölteni. Ismétlem, neked nem kell anyóssal lenni.
Az persze más kérdés, hogy mire és mennyi időre adod oda a gyereket, mert ebben tényező az anyai féltés és a gyerek biztonságban tudása. Nyilván nem várható el tőled, hogy egy babát lökj oda egyedül egy fél napra. Viszont az, hogy tologassa egy darabig a babakocsiban, teljesen oké.
Meg kéne engedned azt a kis sétát néha. Legalább heti 1x, ha olyan közel laktok. Nem azért, hogy addig mosogathass, nem azért, mert rászorulsz, nem a férjed kedvéért. Hanem hideg fejű, józan belátásból.
Ha anyósod kommunikációja nem tetszik, az is más tészta, attól sem kéne függővé tenned az unokázást, viszont nyugodtan megmondhatod neki, hogy ne a férjeden keresztül üzenjen, minden sétálgatásra nem fogod őt hívni, mert nem ehhez van kedved, viszont ekkor meg akkor vigye el nyugodtan a gyereket tologatni.
Én telibe nyomom hogy kinek a vére csörgedezik a gyerekemben, mert ÉN szültem. Akik le sem tojtak eddig, azok ezután se járjanak a nyakamra. Akiknek ez nem tetszik, azok nyalják csak másnak a fenekét tisztára.
"férjemen keresztül üzenget,vagyis nem kifejezetten nekem szól hanem páromnak hogy valahogy változtasson a dolgon úgy hogy en arról ne tudjak."
ÚGY HOGY ÉN ARRÓL ME TUDJAK
Meg a k*** édes nénikéjét az ilyennek. A hátad mögé xarik te meg lépj bele. Fúrja a fiát. Jobb is ha ritkán találkoztok. Ha a párod itthon van jöjjön el mutti babázni, probléma megoldva. Én sem anyósékkal tingli tanglizok az utcán a gyerekkel, de ők sem velem járnak ide oda. Párom sem ül be anyámhoz nélkülem kávézni. Anyós is nyugodtan felfoghatja h a gyereknek van anyja. Látogasson meg titeket. Meddig tartana neki azt mondani h " Icuka láttalak babakocsizni anyukáddal, van kedved sétálni egyet velem meg a babával?" Még jó h en nem leszek ilyen nyámnyila furkálós porhAnyós
28-32 év múlva 🤩🤩🤩 a TE fiad leendo Felesege a TE unokaddal is inkabb az anyjaval fog setalni mert a menyed a fiad leendo parja es az unokaid anyja: a sajat anyukajaval FOG menni es nem pedig Veled !! !!!
Ertheto :D ugye ?
Amugy ez ilyen.
Szoval 28-32 ev vagy ahogy kijon es lesz unokad. Azt nem a fiad szüli. Az uj no pedig hidd el inkabb setal a SAJAT anyjaval. :D
Es a kerdezot is JOBBAN fogja erdekelni a fia leendo gyereke mint a test,aki kihortda az unokat !
Ez van.
Nem kizárólag a baba van, hanem te is. Sétakor a társaság elsősorban a te társaságod, mert egyrészt a babának tök mindegy, ki tologatja, másrészt meg neked kell vele beszélgetni közben.
Szóval bunkóság vagy sem, én is a saját anyámmal sétálok, őt hívom, ha nekem kell segítség, társaság, nem az anyósom. Nem fényes a viszony, de főleg mert van saját anyám is, akivel viszont jól érzem magam.
A helyedben elmagyaráznám a férjemnek, hogy nincs igényem az anyja társaságára, menjenek ők együtt sétálni a babával.
A párodnak tényleg nem most kéne rengeteget dolgozni, de nem akarok turkálni senki zsebében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!