Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit féltékenykedik anyós?

Mit féltékenykedik anyós?

Figyelt kérdés

Terhesség alatt mégcsak felse hívott telefonon!

Szemelyesen nem keresett!

DE!!! ,mióta megszültem a férjemen keresztül üzenget,vagyis nem kifejezetten nekem szól hanem páromnak hogy valahogy változtasson a dolgon úgy hogy en arról ne tudjak. !

Folyamatos vita hogy sérelmezik keveset látják a babát

Párom rengeteget dolgozik,sokszor túlórázik ,nyilván ha sétálok a picivel egyértelmű hogy a saját anyukám kérdezem meg lenne e kedve velunk tartani?!

Komolyan mondom olyan ideges vagyok jelenleg hogy remegő kézzel írom a kérdésem !

Ugyanis egy fél órája hogy anyukámmal es a fiammal sétáltam lent

Erre hív parom telefonom hogy hivta ot az anyja hogy latott minket sétálni es nagyon sérelmezi hogy ő bezzeg nem lehet a babával!!

Válzotasson ezen legyen szíves!

Es rácsapta a telefont

Párom higgadtan mondta nekem hogy nemigazan tud a helyzettel mit tenni,megeri mind a két oldalt,de valahogy csinaljam mar ugy hogy az ő anyja is babázhasson

De én a sajat anyukammal szeretnek setalni !

Foleg hogy o valoban a terhesseg alatt is mellettem alt es segitett nekem,bevasarolni hogy ne cipekedjek amikor parom epp tobb napos munkan volt

Fozni ha epp erőtlen voltam.

Csak az erdekel,hogy ebbe a helyzetbe ti mit tennétek?!

2023. ápr. 28. 12:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj, hogy már elég sok sérelem gyűlt itt össze, nem hiszem, hogy elég egy "bocsika, nem jöttök sétálni?" -anyós részéről. Talán fel kellene fognia, hogy még hosszú évekig a gyerek mellé jár az anyja is.Ésnagyon másképp állni a dologhoz. Pl. kezdheti sűrű bocsánatkéréssel .
2023. ápr. 28. 13:21
 12/61 anonim ***** válasza:
71%

Akkor nyiss te! Ha kell, hát sértődjön be, de abba kell hagyatni ezt az üzengetést, ez a párodnak sem jó, szerintem.

Ezen a babaelkérésen ne csodálkozz: egyes idősebb nők azt hiszik, azzal segítenek, ha megszabadítanak a gyerektől, hogy te jó asszony módra tudd tenni a dolgod. 🙄 Mert azt hiszik, első a háztartás.

13/61 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos vannak ilyen anyósok, jobb velük minel kevesebbet foglalkozni, mert megmérgezik az egész életet.
 14/61 anonim ***** válasza:
77%
Egy pár ember nem gondolkodik,ha segíteni nem segít az anyós akkor hagya békén a gyereket is mivel így a saját fián sem segített mert már a kérdezövel egy család így a fiát is le Szarta nem csak a mennyét,kérdező ne idegesisd magad igazad van
2023. ápr. 28. 13:26
 15/61 anonim ***** válasza:
84%
15*vagyok jó egészséget a kicsinek nektek meg ki tartást
2023. ápr. 28. 13:26
 16/61 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet mindenkinek aki megérti a helyzetem 🙏🙏
2023. ápr. 28. 13:31
 17/61 anonim ***** válasza:
72%

#13 A leírásból nem úgy tűnik, hogy az anyós segíteni akart azzal, hogy elkéri a kéthetes babát. Kizárólag babázni akart. Persze lehet az ilyesmit segítségnyújtásnak is beállítani, de a valódi szándék nem mindig az.

Nekem nincs gyerekem, de tesómnak van kettő. érdekes, náluk egyik nagyszülő sem gondolta úgy, hogy segítség gyanánt elvinnék a párhetes babát, hanem inkább bevásárlásban segítettek, főztek nekik, a házimunkából is részt vállaltak az első, nehezebb hónapokban.

Jó, mondjuk ők nem olyanok voltak, hogy a menyüket/vejüket le sem sz@rták, aztán amikor gyerek lett, hirtelen elkezdtek sürögni-forogni.

A kérdésben szereplő anyósnak fura módszerei vannak. Ha kíváncsi az unokájára, akkor illett volna a menye után is érdeklődni a terhesség alatt, most pedig illene őt keresni, nem a fián keresztül üzengetni.

2023. ápr. 28. 13:39
 18/61 anonim ***** válasza:
85%

Ez is benne van a pakliban. Az igazi segítség nyilván az lenne, ha a feladatot végezné el a menye helyett.

Én a saját anyósomból indultam ki, aki meg félrepakolná a gyerekemet, mert ne legyen útban. Babakocsiztatni nem akarta még, mivel eddig mindig mi vittük a gyereket. De folyton azzal van elfoglalva, el tudom-e végezni a dolgom gyerek mellett (6 hetes volt ekkor). Ilyenkor közlöm: nem. "De hát főzni csak kell" Én meg közlöm, nem, a gyerek az első, nem a házimunka.

Eddig még nem haltunk éhen.

2023. ápr. 28. 13:50
 19/61 anonim ***** válasza:
85%
Oldja meg a párod. Amikor ő viszi sétálni a gyereket, akkor hívja el az anyját. Ez nem a te dolgod.
2023. ápr. 28. 13:56
 20/61 anonim ***** válasza:
15%
De rá is tartozik ettöl független.
2023. ápr. 28. 14:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!