Mit féltékenykedik anyós?
Terhesség alatt mégcsak felse hívott telefonon!
Szemelyesen nem keresett!
DE!!! ,mióta megszültem a férjemen keresztül üzenget,vagyis nem kifejezetten nekem szól hanem páromnak hogy valahogy változtasson a dolgon úgy hogy en arról ne tudjak. !
Folyamatos vita hogy sérelmezik keveset látják a babát
Párom rengeteget dolgozik,sokszor túlórázik ,nyilván ha sétálok a picivel egyértelmű hogy a saját anyukám kérdezem meg lenne e kedve velunk tartani?!
Komolyan mondom olyan ideges vagyok jelenleg hogy remegő kézzel írom a kérdésem !
Ugyanis egy fél órája hogy anyukámmal es a fiammal sétáltam lent
Erre hív parom telefonom hogy hivta ot az anyja hogy latott minket sétálni es nagyon sérelmezi hogy ő bezzeg nem lehet a babával!!
Válzotasson ezen legyen szíves!
Es rácsapta a telefont
Párom higgadtan mondta nekem hogy nemigazan tud a helyzettel mit tenni,megeri mind a két oldalt,de valahogy csinaljam mar ugy hogy az ő anyja is babázhasson
De én a sajat anyukammal szeretnek setalni !
Foleg hogy o valoban a terhesseg alatt is mellettem alt es segitett nekem,bevasarolni hogy ne cipekedjek amikor parom epp tobb napos munkan volt
Fozni ha epp erőtlen voltam.
Csak az erdekel,hogy ebbe a helyzetbe ti mit tennétek?!
Akkor nyiss te! Ha kell, hát sértődjön be, de abba kell hagyatni ezt az üzengetést, ez a párodnak sem jó, szerintem.
Ezen a babaelkérésen ne csodálkozz: egyes idősebb nők azt hiszik, azzal segítenek, ha megszabadítanak a gyerektől, hogy te jó asszony módra tudd tenni a dolgod. 🙄 Mert azt hiszik, első a háztartás.
#13 A leírásból nem úgy tűnik, hogy az anyós segíteni akart azzal, hogy elkéri a kéthetes babát. Kizárólag babázni akart. Persze lehet az ilyesmit segítségnyújtásnak is beállítani, de a valódi szándék nem mindig az.
Nekem nincs gyerekem, de tesómnak van kettő. érdekes, náluk egyik nagyszülő sem gondolta úgy, hogy segítség gyanánt elvinnék a párhetes babát, hanem inkább bevásárlásban segítettek, főztek nekik, a házimunkából is részt vállaltak az első, nehezebb hónapokban.
Jó, mondjuk ők nem olyanok voltak, hogy a menyüket/vejüket le sem sz@rták, aztán amikor gyerek lett, hirtelen elkezdtek sürögni-forogni.
A kérdésben szereplő anyósnak fura módszerei vannak. Ha kíváncsi az unokájára, akkor illett volna a menye után is érdeklődni a terhesség alatt, most pedig illene őt keresni, nem a fián keresztül üzengetni.
Ez is benne van a pakliban. Az igazi segítség nyilván az lenne, ha a feladatot végezné el a menye helyett.
Én a saját anyósomból indultam ki, aki meg félrepakolná a gyerekemet, mert ne legyen útban. Babakocsiztatni nem akarta még, mivel eddig mindig mi vittük a gyereket. De folyton azzal van elfoglalva, el tudom-e végezni a dolgom gyerek mellett (6 hetes volt ekkor). Ilyenkor közlöm: nem. "De hát főzni csak kell" Én meg közlöm, nem, a gyerek az első, nem a házimunka.
Eddig még nem haltunk éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!